Στα χνάρια της Madonna η Lourdes: Περιζήτητη στον αντρικό πληθυσμό

Όταν η μητέρα σου είναι μια από τις διασημότερες γυναίκες στον πλανήτη, είναι δύσκολο να μην της μοιάσεις!
Στα χνάρια της Madonna η Lourdes: Περιζήτητη στον αντρικό πληθυσμό



Η κόρη της 56χρονης Madonna, βρίσκεται πλέον στο κολέγιο και στα 18 χρόνια της η Lourdes Leon είναι από τα πλέον περιζήτητα κορίτσια!

H 18χρονη Lourdes, κόρη της Madonna με τον γυμναστή Carlos Leon με τον οποίο χώρισε το 1997, σπουδάζει πλέον στο Michigan, στο ίδιο κολέγιο όπου είχε ξεκινήσει και η μητέρα της πριν από περίπου 40 χρόνια.

Η Lourdes Leon έχει επιτυχία στα αγόρια της ηλικίας της, σύμφωνα με συμμαθήτρια της: “Η Lourdes έχει να διαδεχτεί ένα πολύ 'βαρύ' όνομα. Αλλά έχει το χάρισμα, το ταλέντο και θα τα καταφέρει. Τα αγόρια ήδη κάνουν ουρά για να βγουν μαζί της ραντεβού”!

Παρά το γεγονός πως η μαμά της είναι η βασίλισσα της pop, η 18χρονη κοπέλα δεν δείχνει κανένα σημάδι ντίβας, προσπαθώντας να ζήσει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί σαν μια φυσιολογική νεαρή.

Η κόρη της Madonna, χρησιμοποιεί το προσωπικό της blog για να ενημερώσει τους αναγνώστες της για την πρόοδο της στα μαθήματα: “Γεια σας αναγνώστες. Μπορεί να σας φανεί σαρκαστικό αλλά... ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ από το λύκειο. Είναι δύσκολο να μείνω συγκεντρωμένη αλλά επιτέλους τα κατάφερα”!

Η Lourdes είναι το πρώτο παιδί της Madonna, η οποία κατά τα γυρίσματα της ταινίας “Εvita” ήταν έγκυος, ενώ έχει ακόμα τον Rocco Ritchie (14 ετών) από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie. Η Madonna έχει υιοθετήσει και τον David Banda Mwale και την Mercy James, 9 και 8 ετών αντίστοιχα...