Έντονα μάτια ή έντονα χείλη ; Η απάντηση είναι και τα δύο !

Δες το make up της Λένας Παπαληγούρα και θα καταλάβεις τι εννοώ !
Έντονα μάτια ή έντονα χείλη ; Η απάντηση είναι και τα δύο !



Το Σάββατο που μας πέρασε καλεσμένη στο Join Us ήταν μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, η Λένα Παπαληγούρα. Αυτό το φρέσκο και πολύ ταλαντούχο κορίτσι, λίγο πριν καθίσει στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, έκατσε στη δική μου καρέκλα, αυτή του μακιγιάζ!

Η Λένα έφτασε στην ώρα της, όπως πάντα άλλωστε, αφού είναι μια άψογη επαγγελματίας, και χαμογελαστή μας χαιρέτισε όλους. Η χαρά μου ήταν διπλή: Χαιρόμουν που την έβλεπα αλλά χαιρόμουν που θα έβαφα και πάλι το όμορφο πρόσωπό της. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν ότι δεν ήθελε κάτι υπερβολικό, την καθησύχασα και αμέσως ξεκίνησα... δουλίτσα! Η επιδερμίδα της είναι πολύ καθαρή γι’ αυτό και της έκανα μια ελαφριά βάση με το Make Up For Ever (Face&Body Liquid Make Up ) σε όλο το πρόσωπο σβήνοντας στην περιοχή του λαιμού. Άπλωσα πούδρα Make Up For Ever ( HD Microfinish  Powder ) στο «ταυ» (μέτωπο και μύτη) και τόνισα τα φρύδια της με τo ( Eye Brows )της Mac  . Πρέπει να ομολογήσω ότι η Λένα έχει ένα εύκολο πρόσωπο με υπέροχα ζυγωματικά, τα οποία ήθελα οπωσδήποτε να αναδείξω. Έδωσα λίγη ένταση λοιπόν στα ζυγωματικά της με την αγαπημένη μου τερακότα και ολοκλήρωσα με λίγο ρουζ στα μήλα της.

Τα μάτια της έχουν απίστευτο χρώμα, ένα μοναδικό γαλάζιο που αναδεικνύεται μέσα από τις αποχρώσεις του καφέ. Ξεκίνησα βάζοντας μολύβι το ( Black Coffee )` Bobbi Brown στο πάνω βλέφαρο κοντά στις βλεφαρίδες και συνέχισα απλώνοντας ταμποναριστά την σκιά  (Espresso) Mac  στο κινητό βλέφαρο την οποία κατόπινέσβησα με την  σκια (Sable ) Mac . Στο κάτω βλέφαρο δεν χρησιμοποίησα μολύβι, αλλά την σκιά ( Espresso) την οποία άπλωσα κοντά στις κάτω βλεφαρίδες εκεί που θα έβαζα το μολύβι. Και βέβαια έδωσα μεγαλύτερη έμφαση στο βλέμμα με πολλές στρώσεις μάσκαρα  Bobbi Brown ( everything Black ) .

Προτίμησα σκιά, αφενός γιατί ήθελα να κάνω ένα ελαφρύsmoky αφετέρου επειδή είχα στο μυαλό μου να ολοκληρώσω το μακιγιάζ της με αυτό που όλες φοβόμαστε. Ήθελα να συνδυάσω τα smoky μάτια με έντονο κραγιόν! Γιατί ναι μεν αγαπώ το μέτρο, αλλά το make up θέλει και φαντασία!

Αφού λοιπόν άπλωσα το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, η Λένα κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη και χαμογέλασε! Οι κάμερες άνοιξαν και εκείνη πήρε τη θέση της στον καναπέ, απέναντι από τη Νάνσυ, για να ξεκινήσουν την όμορφη κουβέντα τους…

Μη φοβάσαι να τολμάς στο μακιγιάζ! Και, βέβαια, μην ξεχνάς ότι όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη!

INTERVIEW 41 LENA PAPALIGOURA B PART JoinUs S1 from join us on Vimeo.