Fresh make up

Δες πως θα πετύχεις το τέλειο fresh make up !
Fresh make up



Την Κυριακή που μας πέρασε στο Join Us και στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθισε η Λιλά Μπακλέση. Η όμορφη και ζωηρή Έλλη από τη σειρά Ταμάμ διαθέτει ένα πολύ νεανικό σχεδόν παιδικό πρόσωπο. Μου άρεσε τόσο πολύ η πεντακάθαρη επιδερμίδα αλλά και η φρεσκάδα της που δεν ήθελα με τίποτα να της κάνω ένα «βαρύ» make up. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσουμε μία από τις πιο δυνατές τάσεις φέτος. Ποια είναι αυτή; Το fresh make up!

Αφού της έκανα μια ανάλαφρη βάση με το Luminous liquid foundation Dolce&Gabbana, στη συνέχεια πήρα το ίδιο make up με την διαφορά ότι ήταν 2-3 τόνους πιο σκούρο (αυτό δλδ. που χρησιμοποιείς το καλοκαίρι!), και άπλωσα λίγο κάτω από τα ζυγωματικά της. Έκανα δηλαδή μια γραμμή κάτω από το κόκαλο και την έσβησα με το make up που άπλωσα και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ολοκλήρωσα τη βάση απλώνοντας μια διάφανη πούδρα σε όλο το πρόσωπο. 

Η Λίλα έχει πολύ ωραίο χρώμα αλλά και σχήμα ματιών. Ήθελα να δώσω έμφαση στο βλέμμα της αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσω μολύβι κι έτσι έπαιξα με τις σκιές. Αφού άπλωσα ένα concealer σε υγρή μορφή κάτω από μάτια της (Perfect luminous concealer Dolce&Gabbana ). Εβαλα την σκιά (Bobbi Brown A medium ash brown ) σε όλο το κινητό βλέφαρο και την έσβησα προς το κόκαλο του φρυδιού με τη βοήθεια ενός ρουζ σε Immaculate Pink απόχρωση (Mac ). Στη συνέχεια έβαλα την πιο σκούρα σκιά (Bobbi Brown dark grey brown ) στο κάτω βλέφαρο σύρριζα στις βλεφαρίδες και βέβαια πολλή μάσκαρα για ακόμα πιο έντονο βλέμμα. Η Λίλα έχει ιδιαίτερα καλοσχηματισμένα φρύδια, γι’ αυτό και τα τόνισα ελάχιστα με μια σκιά κοντά στο χρώμα των μαλλιών της . Στα μάγουλά της τοποθέτησα το ρουζ σε immaculate pink αποχρωση (Mac) σε συνδυασμο με  το cream colour base (pink shock) Mac για shimmer αποτελεσμα και έβαψα τα χείλη με φούξια κραγιόν, το Fuschia Pink της Mac. Οι αποχρώσεις του ροζ που χρησιμοποίησα έδωσαν στο πρόσωπό της ένα φυσικό, φρέσκο και βέβαια ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Δύσκολο για να το δοκιμάσεις; Δεν νομίζω!
Α, και το πιο σημαντικό: Μην ξεχνάς ότι όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη!
See you soon girls!

INTERVIEW 44 LILA BAKLESI JoinUs S1 from join us on Vimeo.