Πάρε ιδέες ομορφιάς από τις πρωταγωνίστριες των αγαπημένων σου σειρών

Τα λαμπερά μαλλιά, τα δυναμικά pixie, τα έντονα φρύδια και χείλη, είναι μόνο μερικά από όσα ζηλεύεις
Πάρε ιδέες ομορφιάς από τις πρωταγωνίστριες των αγαπημένων σου σειρών



Το κόκκινο χαλί αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να πάρεις ιδέες ομορφιάς από τις αγαπημένες σου ηθοποιούς και να ανανεώσεις το στιλ σου. Δεν χρειάζεται όμως να περιμένεις ένα event για να δεις τα επόμενα fashion και beauty trends, μιας και οι ξένες σειρές, στις οποίες πρωταγωνιστούν οι περισσότερες, σού δίνουν άφθονο beauty υλικό για να πειραματιστείς.

HOUSE OF CARDS – το pixie της CLAIRE UNDERWOOD

Το δυναμικό pixie κούρεμα της Claire (Robin Wright) δένει αρμονικά με την έντονη προσωπικότητά της. Για να το αντιγράψεις, ξεκίνα ανοίγοντας το χρώμα των μαλλιών σου προς το ανοιχτό ξανθό (μην το κάνεις αν δεν είσαι ήδη ξανθιά). Χρησιμοποίησε μία κρέμα για να μαλακώσεις τις άκρες και με τη βοήθεια μιας βούρτσας στέγνωσε τα μαλλιά σου προς τη μία πλευρά. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν λάμψης για να γίνουν ακόμα πιο λαμπερά.

MAD MEN: τα κόκκινα μαλλιά και χείλη της JOAN HARRIS

Το ζωηρό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και τα χείλη της Joan (Christina Hendricks) αποτελεί το σήμα κατατεθέν της. Για να το πετύχεις με το λιγότερο δυνατό κόστος δεν έχεις παρά να προμηθευτείς ένα ολοκληρωμένο σετ βαφής και να το δοκιμάσεις στο σπίτι. Επειδή όμως κάθε σετ είναι διαφορετικό, βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει καλά τις οδηγίες πριν ξεκινήσεις. Όσο για το κόκκινο κραγιόν, θα πρέπει να φανείς υπομονετική και να δοκιμάσεις αρκετές αποχρώσεις για να καταλήξεις σε αυτή που σου ταιριάζει. Αν δεν έχεις χρόνο να τριγυρνάς στα μαγαζιά, μπορείς να το κάνεις online κατεβάζοντας στο κινητό σου την εφαρμογή Makeup Genius .

GAME OF THRONES: το πλατινέ ξανθό και τα γεμάτα φρύδια της KHALEESI

Το πλατινέ ξανθό και τα καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια της Daenerys Targaryen αποτελούν αναμφισβήτητα δύο επιπλέον λόγους για να την λατρέψεις ακόμα περισσότερο. Αν ξεκινάς με ξανθιά ή καστανόξανθη βάση, δεν έχεις παρά να προμηθευτείς την πιο ανοιχτή απόχρωση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Κι επειδή τα γεμάτα φρύδια είναι απλά τέλεια, ένα μολύβι φρυδιών θα σε βοηθήσει να κάνεις τη δουλειά σου.

ORANGE IS THE NEW BLACK: τα κυμματιστά μαλλιά της PIPER

Μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις τα τέλεια κυματιστά μαλλιά της Piper (Taylor Schilling) που την κάνουν να φαίνεται σαν να γύρισε μόλις από την παραλία. Χρησιμοποίησε λίγο σπρέι για όγκο σε νωπά μαλλιά, ανακατώνοντάς τα ώστε να πάει παντού και στη συνέχεια στέγνωσέ τα βάζοντας στο πιστολάκι το ειδικό εξάρτημα για όγκο.

PARKS AND RECREATION: το ξανθό lob της LESLIE KNOPE

Μετά το άφθονο γέλιο που μας προσφέρει, έχουμε έναν ακόμη λόγο να λατρεύουμε την Leslie: το ξανθό lob της. Μην προσπαθήσεις να το δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι, αλλά ζήτα από τον κομμωτή σου ένα lob κούρεμα με layers που αγκαλιάζουν το πρόσωπο. Το styling μπορείς να το επιμεληθείς μόνη σου, χρησιμοποιώντας πιστολάκι ή ένα απλό σίδερο ισιώματος για δώσεις όγκο.