5 νόστιμα σνακ για το γραφείο με λίγες θερμίδες!

Για να μην αναγκάζεσαι να τρως συνεχώς junk food τις ώρες που είσαι στο γραφείο, φρόντισε να έχεις μαζί σου πάντα μερικά υγιεινά snacks!
5 νόστιμα σνακ για το γραφείο με λίγες θερμίδες!



Αν είσαι κι εσύ ένα εργαζομένο κορίτσι που θες να προσέχεις τη γραμμή σου, αλλά λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι και αναγκάζεσαι να τρως απ' έξω παίρνοντας έτσι έξτρα θερμίδες, καιρός να σταματήσεις! 
Σου βρήκαμε τα πιο υγιεινά σνακ που θα φτιάχνεις εύκολα από το σπίτι, γλιτώνοντας έτσι κόπο, χρόνο, θερμίδες και χρήματα! 

1. Cream Crackers
Κάθε ένα έχει περίπου 50 θερμίδες. Επομένως, μπορείς να τρώς 3-4 την ημέρα σκέτα ή με μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών. Τόσο απλά! 

2. Μπάρες δημητριακών 
Ότι χρειάζεσαι ακριβώς για να μην πέσεις με τα μούτρα σε... γλυκό και το κυριότερο, δεν θα σε φορτώσει με περισσότερες από 100 θερμίδες! Άλλωστε οι περισσότερες έχουν μέσα ξηρούς καρπούς και σοκολάτα, που τις κάνει πολύ νόστιμες! 

3. Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Νόστιμο,  χορταστικό, φθηνό και το βρίσκεις οπουδήποτε. Δεν θα σε φορτώσει με πάνω από 180 θερμίδες! 

4. Γιαούρτι με φρούτα ή μέλι 
Θα σε χορτάσει και θα σου δώσει το ασβέστιο που χρειάζεσαι. Σε συνδυασμό με μερικά κομμάτια φρούτων ή λίγο μέλι, θα σε γεμίσει και με ενέργεια. Θα σου δώσει 180 με 200 θερμίδες. Μια χαρά! 

 5. Σάντουιτς με σολωμό ή γαλοπούλα

Δύο φέτες ψωμί (ολικής αλέσεως), μια φέτα γαλοπούλας χαμηλών λιπαρών ή 60 γρ καπνιστού σολωμού, μαζί με μια κουταλιά της σούπας cottage cheese είναι ένα πολύ νόστιμο σνακ που θα σε κρατήσει χορτάτη για ώρες, ενώ θα σου δώσει μόνο από 180 μέχρι 250 θερμίδες.