Οι απιστίες της οικογένειας Schwarzenegger και η Miley Cyrus

Τελικά μήπως η απιστία είναι στα γονίδια;
Οι απιστίες της οικογένειας Schwarzenegger και η Miley Cyrus



Μήπως η  απιστία είναι στα γονίδια; Μάλλον ναι, αν κρίνουμε από την οικογένεια Σβαρτζενέγκερ!, Ο Πάτρικ γιος του Άρνολντ, απάτησε την Μάιλι Σάιρους μόλις μετά από 5 μήνες σχέσης, ό,τι έκανε δηλαδή και  ο μπαμπάς του στην μαμά του, Μαρία Σράιβερ. Και το αντίθετο!

Ο Άρνολντ και η Μαρία παντρεύτηκαν το 1986, αποκτώντας τέσσερα παιδιά. Ο γάμος τους ωστόσο σημαδεύτηκε από συνεχόμενες απιστίες καπο μικρές εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια διατηρούσε δεσμό με την Μπριγκίτε Νίλσεν, στα πρώτα χρόνια του γάμου του, ενώ η Μαρία με κοντινό της φίλο. Όλα αυτά βέβαια δεν ήταν γνωστά μέχρι το 2011. Το σπίτι του «Εξολοθρευτή» κρατούσε ερμητικά κάθε μυστικό, όμως το διαζύγιο έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα. Τα ταμπλόιντς έβρισκαν διαρκώς ιστορίες από την έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς για τα καμώματα του Αυστριακού σταρ.

Αιτία διαζυγίου μετά από  25  χρόνια γάμου; Το γεγονός πως ο Άρνολντ είχε έναν γιο 14 ετών με την οικιακή βοηθό.

Ο Πάτρικ λοιπόν αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του διασήμου πατέρα του

Ο 21χρονος Πάτρικ διατηρούσε δεσμό πριν από ένα χρόνο με την Ταλούλα Γουίλις, την κόρη του Μπρους Γουίλιςτην οποία εγκατέλειψε σε μια νύχτα για να γίνει ζευγάρι με την Μάιλι Σάιρους.
Οι δυο τους μάλιστα  δήλωναν τόσο ερωτευμένοι που έκαναν και σχέδια για γάμο, παρότι η μαμά Μαρία Σράιβερ θεωρούσε την τραγουδίστρια κακή επιρροή για το γιό της.

Όλα κυλούσαν αρμονικά για το ζευγάρι μέχρι τη μέρα που ο Πάτρικ ταξίδευσε στο Μεξικό. Εκεί τα γονίδια Σβαρτζενέγκερ μίλησαν! Οι παπαράτσι τον φωτογράφησαν στην αγκαλιά μιας άλλης –sexy-γυναίκας, η οποία λεγόταν Νάταλι και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κολλητή φίλη της Μάιλι.

Ο Πάτρικ έσπευσε να διαψεύσει, αλλά δεν έπεισε κανέναν. Λίγα 24ώρα αργότερα εμφανίστηκε ξανά σε άλλη αγκαλιά. Της πρώην κοπέλας του, Τέιλορ.

Οι φήμες λένε πως η Σάιρους συγχώρεσε τον Πάτρικ, αν και την απάτησε δύο φορές μέσα σε πέντε μήνες.

Και κάτι μας λέει ότι δεν θα περιοριστεί σε δύο μόλις φορές γιατί αν  κρίνουμε από το οικογενειακό παρελθόν ο μικρός Πάτρικ έκτος από τον άτακτο πατέρας έχει και μια μητέρα που κατάγεται από μια οικογένεια που είχε κάνει την απιστία τέχνη.

Η πρώην δημοσιογράφος Μαρία Σραίβερ είναι  απόγονος της θρυλικής  οικογένειας των Κένεντι, ναι της πανίσχυρη προεδρικής οικογένειας με τα πολλά ερωτικά σκάνδαλα που φτάνουν μέχρι τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε.

Λένε ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να αποφύγεις τη μοίρα της οικογένειας σου. Αν είναι έτσι τότε υπομονή Μάιλι…

CELEBRITY 49 JoinUs S1 from join us on Vimeo.