Mark Zuckerberg: Θέλεις και εσύ να ζεις σαν τον ιδρυτή του Facebook;

Να τι πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις.
Mark Zuckerberg: Θέλεις και εσύ να ζεις σαν τον ιδρυτή του Facebook;



Αλήθεια τώρα, ποιος δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Mark Zuckerberg; Μέχρι και εμείς που είμαστε κορίτσια τον φθονούμε.  Ο άνθρωπος είναι genius, είναι ζάμπλουτος (η περιουσία του ανέρχεται στα 33,4 δισ. δολάρια) και έχει όλη τη ζωή μπροστά του μιας και μόλις σήμερα έκλεισε τα 31 του χρόνια. Και δεν πειράζει που δεν είναι μοντέλο, εμείς μάλλον θα τον παντρευόμασταν κι ας είχε τους κωδικούς μας στο Facebook. Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που θα την προσπερνούσαμε. 

Επειδή, λοιπόν, ο ιδρυτής του Facebook έχει ένα success story από τα λίγα, αποφασίσαμε σήμερα λόγω των γενεθλίων του να μάθουμε πώς θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε το lifestyle του. 

Οπότε, αν θέλεις και εσύ όπως και εμείς να ζεις σαν τον Mark ακολούθησε τα παρακάτω βήματα. 

Φόρα το ίδιο μπλουζάκι κάθε μέρα

Ολόκληρη ανάλυση είχαμε κάνει στο παρελθόν για το συγκεκριμένο θέμα. Οι πετυχημένοι άντρες φορούν την ίδια μπλούζα κάθε μέρα και έχουν τους λόγους τους. Μπορείς να τους διαβάσεις ΕΔΩ

Κάνε γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα 

Πέντε φορές την εβδομάδα γυμνάζεται ο 31χρονος μεγιστάνας κάνοντας personal training. Η γυμναστική διώχνει το στρες της δουλειάς, του δίνει ενέργεια και ιδέες.  

Δούλευε 50-60 ώρες

Ο ίδιος ο Zuckerberg είχε δηλώσει ότι εργάζεται 50-60 ώρες την εβδομάδα το οποίο υποτίθεται πως είναι light για το πόστο του σαν CEO. Επίσης, έχει πει ότι ο χρόνος που περνάει σκεπτόμενος την αποστολή του Facebook είναι ολόκληρη η ζωή του. Αν και το μότο μας είναι «δούλευε για να ζεις» και όχι «ζήσε για να δουλεύεις» θα σημειώσουμε τα λόγια του Mark και θα πάμε λίγο παρακάτω. 

Κάνε μία μόνιμη σχέση

Είναι μαζί με την Priscilla Chan από το 2007, την παντρεύτηκε το 2012 και θεωρεί ότι είναι η προτεραιότητά του σε αυτή τη ζωή αν και δεν τον πολυπιστεύουμε μιας και είναι εργασιομανής. Πάντως, είναι πιστός και δεν δείχνει να την αγαπάει πραγματικά. 

Φάε junk food και μετά γίνε vegetarian 

Το αγαπημένο φαγητό του Zuckerberg είναι πίτσα μαργαρίτα. To 2011 έγινε vegetarian και δήλωσε ότι θα ξαναφάει κρέας μόνο αν το σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.  Δεν συνηθίζει να πηγαίνει σε ακριβά εστιατόρια και του αρέσει να τρώει από το Cafe Del Sol, ένα μεξικάνικο καφέ δίπλα από τη δουλειά του.  

Πέτα την τηλεόρασή σου

Ναι καλά κατάλαβες. Ο Κύριος Facebook προτιμάει το internet  για την ενημέρωσή του. 

Πες στους φίλους σου πόσο αγαπάς τη μαμά σου 

Είδες; Ο Mark δεν φοβήθηκε μην τον πουν «μαμάκια». Προ ημερών που ήταν η γιορτή της μητέρας πόσταρε στη σελίδα του στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία και ευχαρίστησε τη μαμά του για τις θυσίες, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή της.

Πάρε ρίσκα

«Το μεγαλύτερο ρίσκο στη ζωή είναι να μην παίρνεις κανένα ρίσκο. Σε έναν κόσμο που αλλάζει τόσο γρήγορα, η μόνη μέθοδος που οδηγεί σε σίγουρη αποτυχία είναι να μην διακινδυνεύεις τίποτα». Τάδε έφη Zuckerberg και μάλλον θα έχει δίκιο.