Κάτι ξέρει το Hollywood! Εσύ θα ήθελες για σκλάβο σου τον Γιώργο Καραμίχο;

Δες γιατί τον ανακηρύξαμε τον άντρα της εβδομάδας!
Κάτι ξέρει το Hollywood! Εσύ θα ήθελες για σκλάβο σου τον Γιώργο Καραμίχο;



Στα όπα όπα θα είχαμε τον Γιώργο Καραμίχο αν ζούσαμε στην εποχή που χρονολογείται η ταινία «Μπεν Χουρ» και τον είχαμε σκλάβο μας. Η μοναδική εντολή που θα του δίναμε είναι να τριγυρνάει ημίγυμνος στο σπίτι μας και εμείς να κάνουμε αέρα με τη βεντάλια μας. Μη νομίζεις, όμως, ότι μας πείραξε ο ήλιος και γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Ο 41χρονος ηθοποιός όντως θα παίξει στο remake του Μπεν Χουρ και θα υποδυθεί έναν σκλάβο, τον Sick Oarsman που τον σκοτώνουν και τον πετάνε στη θάλασσα. Τι να πει κανείς; Αυτοί χάνουν… Η ταινία πάντως θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το Φεβρουάριο του 2016 και εμείς την περιμένουμε πώς και πώς. 

Η συμμετοχή του Γιώργου Καραμίχου σε Χολιγουντιανή ταινία δεν είναι όμως ο μόνος λόγος για να τον ανακηρύξουμε το αρσενικό της εβδομάδας. Το Male Wednesday είναι αφιερωμένο σε εκείνον επειδή θα τον δούμε πρωταγωνιστή στη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού με τίτλο «Λύσσα Κακιά» ενώ θα συμμετάσχει και στο πρώτο ελληνικό action/thriller που λέγεται «Short Fuse» και θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο. 

Όλες αυτές οι πληροφορίες μας θύμισαν πόσο σέξι είναι ο συγκεκριμένος ηθοποιός και για ποιο λόγο φοβόμαστε μην ξεχάσει τις ρίζες του. 

Καταρχήν, τον Γιώργο Καραμίχο τον ερωτευτήκαμε τη μέρα που έπαιξε στο «Καφέ της  Χαράς». Ήταν γόης με όλη τη σημασία της λέξης ενώ πρώτη φορά είδαμε άντρα με μπούκλα και όντως μας άρεσε. 

‘Έχει το κορμί του θεού Απόλλωνα και έχουμε αποδείξεις γι’ αυτό. Δες πρώτα το απόσπασμα από την ταινία «Μια υπέροχη μέρα» και έπειτα τη φωτογράφισή του για τη στήλη «Naked City» της Athens Voice. 

Δεν ντρέπεται να πει τη γνώμη του όταν κάτι δεν του αρέσει. Να ορίστε, στο Θέμη Γεωργαντά είχε πει ότι θα ήθελε εκτός τηλεόρασης την Ευγενία Μανωλίδου που τότε έκανε τη «Στιγμή της Αλήθειας».  

Έχει σπίτι στο Λος Άντζελες. Όπως θα γνωρίζεις, ο ηθοποιός διδάσκει ελληνικό θέατρο στη δραματική σχολή Stella Adler μια πληροφορία που μας φαίνεται αρκετά σέξι. 

Στη ζωή του έχει κάνει πάρα μα πάρα πολύ σεξ. Το είπε στο περιοδικό «ΟΚ» και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό: «Υπήρξε περίοδος που πίστευα ότι το sex είναι το παν ή που το αντιμετώπιζα με τη λογική της αριθμολογίας και αναρωτιόμουν: “Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;” Από τα 17 μέχρι τα 19 μου ήθελα ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων να γίνει τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει τον στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι και το sex είναι μια νοητική διαδικασία. Το ουσιαστικό sex προκύπτει, δεν το προκαλείς». 

Παρόλα αυτά, έχει και το προφίλ του οικογενειάρχη καθώς ερωτεύτηκε μία Μεξικάνα με την οποία πριν από δύο χρόνια έκανε ένα αγοράκι. Ο Γιώργος έχει και μία έφηβη κόρη, τη Ρεγγίνα από προηγούμενη σύντροφό του. 

Τραγουδάει καλά. Δεν γκαρίζει και αυτό όπως και να το κάνεις είναι ένα plus. 

Ζει στα άκρα για τον έρωτα. Απόδειξη τα λεγόμενά του στο περιοδικό People: «Έχω κινδυνέψει να χάσω τη ζωή μου και τα λογικά μου δυο τρεις φορές. Ευτυχώς ο Αϊ- Γιώργης έβαζε το χέρι του και ξυπνούσα αργά ή γρήγορα. Έχω ερωτευτεί τρελά. Τα έχω τινάξει πολλές φορές στον αέρα για τον έρωτα. Έχω ενδώσει άπειρες φορές στο ανεκπλήρωτο. Πλέον όμως είμαι τριάντα επτά ετών. Νομίζω ότι προτιμώ να απολαμβάνω το “διά ταύτα”, χωρίς τα βεγγαλικά και τις φωταψίες. Να αφήνω το “εγώ” να δίνει άλλες μάχες και όχι στα πεδία όπου έτσι κι αλλιώς ο αγώνας κερδίζεται όταν αφήνεσαι κι όχι όταν επιδεικνύεις τα όπλα σου»