Mariah Carey: Φόβοι πως θα καταλήξει σαν την Whitney Houston

Πραγματικά θλιβερό…
Mariah Carey: Φόβοι πως θα καταλήξει σαν την Whitney Houston



Η Mariah Carey βλέπει την καριέρα της και την προσωπική της ζωή να έχουν πάρει την κατηφόρα. Τόσο που ο αδερφός της, Morgan, εξέφρασε ανοιχτά τον φόβο του για την κατάληξη της…

«Η Mariah έπινε στην εγκυμοσύνη της. Ακόμη και στον θηλασμό της. Δεν θυμάμαι πότε την είδα τελευταία φορά νηφάλια και αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό», τόνισε στο Nation Enquirer ο αδερφός της 45χρονης superstar.

Oι θλιβερές αποκαλύψεις για την Carey όμως δεν σταματούν εδώ καθώς ο αδερφός της αποκάλυψε μέχρι και το κοκτέιλ υπνωτικών που παίρνει: «Zyprexa, Ativan και Depakote. Φοβάμαι πως θα πεθάνει όπως η Whitney Houston. Δεν είναι καλά ψυχικά».

H Whitney Houston είχε βρεθεί νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου του 2011 στην μπανιέρα του Βeverly Hilton έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα υπνωτικών χαπιών και ηρεμιστικών αλλά και αλκοόλ...

Η Mariah Carey χώρισε πριν από οκτώ μήνες με τον σύζυγος της, Nick Cannon, και από τότε έχει πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά ενώ ο Morgan και το 2001 είχε δηλώσει πως η αδερφή του έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Πραγματικά θλιβερό για μια από τις καλύτερες φωνές που έχουμε ακούσει…

Δες ΕΔΩ τι έκανε η Mariah για να καταφέρει να βρει γαμπρό!