Marie Helvin: Μοντέλο εσωρούχων ετών 62

Αυτό το σώμα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Marie Helvin: Μοντέλο εσωρούχων ετών 62



Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μείνεις με το στόμα ανοιχτό βλέποντας αυτή τη γυναίκα που έχει κάνει καριέρα ως μοντέλο εσωρούχων. Η Marie Helvin είναι μια Αμερικανίδα που ζει στη Βρετανία και μόλις έκανε την τελευταία της φωτογράφιση με εσώρουχα για το περιοδικό «You». Οπότε όσο την είδες με εσώρουχα, την είδες. 

Το αξιοσημείωτο, βέβαια, σε αυτή την υπόθεση είναι η ηλικία της. Η Hervin είναι 62 ετών και δεν μοιάζει καθόλου με τις κυρίες της ηλικίας της που όλοι γνωρίζουμε. Δηλαδή, μέχρι και εμείς που έχουμε τα μισά χρόνια από εκείνη μια ζήλια τη νιώσαμε για το υπέροχο κορμί της. 

Τίποτα, βέβαια, δεν είναι τυχαίο. Η 62χρονη γυμνάζεται από τότε που ήταν 15 χρονών ενώ παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε σκληρή δουλειά για να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Χαrακτηριστικά είπε: «Προπονούμαι σαν αθλήτρια. Πηγαίνω στο γυμναστήριο τέσσερις φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά έως μία ώρα. Κάνω βάρη, ποδήλατο και ασκήσεις εδάφους. Το σώμα μου δεν ήταν όπως ήμουν στα 30 ή τα 40, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση να ζω υγιεινά και να είμαι fit στην ηλικία μου». 

Στη συνέντευξή της, επίσης, ανέφερε ότι ακόμα έχει συμβόλαιο με πρακτορείο που της κλείνει part- time δουλειές, ότι βάφει τα μαλλιά της στο σπίτι και ότι σε κάθε γεύμα παραγγέλνει κρασί. 

Τέλος, αν αναρωτιέσαι αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, η απάντηση που έδωσε έχει ως εξής: «Μία επέμβαση είναι προσωπική επιλογή. Δεν θα πω αν έχω κάνει κάτι, ούτε ότι έχω κάνει». Οπότε βγάλε τα συμπεράσματά σου. 

Με επέμβαση ή χωρίς, είναι ομολογουμένως μια πανέμορφη γυναίκα. 

Ορίστε και η Marie να ποζάρει με εσώρουχα το 1974. 

Δες ΕΔΩ τα μοντέλα άνω των 50 που θεωρούνται fashion icons.