Grey: Φιάσκο το στόρι του;

Οι κριτικές των αναγνωστών δεν είναι ό,τι καλύτερο πάντως...
Grey: Φιάσκο το στόρι του;



Τι; Ακόμα δεν έμαθες ότι κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της El James; Για την ακρίβεια είναι το ίδιο βιβλίο, μόνο που την ιστορία των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» διηγείται ο Mr. Grey αυτοπροσώπως. ΕΔΩ μπορείς να διαβάσεις μερικά από τα πιο τραγελαφικά αποσπάσματα του βιβλίου όπως επιχειρήσαμε να τα μεταφράσουμε, ενώ παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές κριτικές που έγραψαν οι αναγνώστες στο Amazon. 

Οι περισσότερες άσχημες κριτικές γράφτηκαν το πρωί αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου. Πρέπει να σας άρεσε πολύ για να ξενυχτήσετε διαβάζοντάς το. 

Πολύ σαδομαζοχισμός. Παρόλα αυτά, κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα πολύ ρομαντικό βιβλίο. Το λάτρεψα. 

Δείτε τη θετική πλευρά. Τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να ακούμε συνέχει το υποσυνείδητο της Anastasia κάθε 5 λεπτά. 

Δεν είδα καμιά καινούργια σκηνή σεξ. 

Ο Christian Grey δεν είναι ο «Κυρίαρχος του Σύμπαντος». Είναι ένα θλιβερό αγόρι που έχει θέματα με τη μαμά του. 

Δεν πίστευα ότι μπορούσα να αντιπαθήσω κι άλλο τον Christian. Τελικά μπορώ.  

O Christian Grey είναι συναρπαστικός χαρακτήρας αλλά όχι σε αυτή την εκδοχή του. Στα αλήθεια, οι άντρες κάνουν τόσο τρελές σκέψεις; Αυτό είναι τρομακτικό. 

Είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς κάποιος μπορεί να κάνει διάρροια γραπτώς και παράλληλα να μειώσει το IQ των αναγνωστών. Εύγε El James, εύγε.

Πρέπει να παραδεχτείς ότι αυτό το βιβλίο περνάει οικολογικά μηνύματα. Έχει να κάνει με την ανακύκλωση. Ανακυκλωμένη πλοκή, ανακυκλωμένοι χαρακτήρες, διάλογοι. Η El James δεν είχε μεγαλύτερη έμπνευση; 

Σκέψου ότι κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύεις διαβάζοντάς το θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις κάνοντας πραγματικό σεξ.