Αριστοτέλης Ωνάσης: Πωλείται το σπίτι του στο Λονδίνο για 6 εκατομμύρια!

Πολυτέλεια και ιστορία σε τιμή...ευκαιρίας!
Αριστοτέλης Ωνάσης: Πωλείται το σπίτι του στο Λονδίνο για 6 εκατομμύρια!



Έχεις βαρεθεί να νοικιάζεις δυάρια στην Καλλιθέα, αλλά η Εκάλη σου πέφτει μακριά; Κάνε την υπέρβαση! Αγόρασε το δικό σου σπίτι. Πωλείται το σπίτι του Αριστοτέλη Ωνάση και της Jackie Kennedy. Το μόνο που θα χρειαστείς, βέβαια, είναι 6 εκατομμύρια λίρες!

Ποιος θα το περίμενε ότι οι πρώην σταύλοι στο Mayfair του Λονδίνου που χτίστηκαν το 1720 ως…πάρκινγκ για  τα άλογα της γειτονιάς Upper Grosvenor, έμελλε να αποτελέσουν τη βάση του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση!

Τόσο ο ίδιος όσο και η δεύτερη σύζυγός του, Jackie Kennedy, διάσημοι μεταξύ άλλων για τον πλούτο και το πολυτελές lifestyle τους, αναδιαμόρφωσαν το κλασικό σπίτι σε μια lux κατοικία για τους ίδιους και την Χριστίνα Ωνάση.

Το τεράστιο σπίτι με τα τρία υπνοδωμάτια, τους χώρους δεξιώσεων, τα ευήλια χολ (σπάνιο πράγμα για σπίτι στο Λονδίνο αυτό) και το μεγάλο εσωτερικό κήπο, ήταν αρχικά το ορμητήριο του ισχυρού ζευγαριού που παντρεύτηκαν το 1968, και κατόπιν η βάση της Χριστίνας, που τους φιλοξενούσε ανάμεσα στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο τη δεκαετία του 70.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα συνδέθηκε όσο λίγα με την πολυτάραχη ζωή της κόρης του Ωνάση. Στις καλές μέρες τα πάρτι και οι συγκεντρώσεις ήταν καθημερινότητα, ενώ εκεί γράφτηκε κι ο επίλογος της το 1988 σε ηλικία μόλις 37 ετών, από καρδιακή ανακοπή εξαιτίας υπερκατανάλωσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο Nick Austin, της κτηματομεσιτικής Jackson-Stops & Staff Mayfair, που έχουν αναλάβει την πώληση του σπιτιού δήλωσε ότι παρά την συγκλονιστική ιστορία του διαμερίσματος, είναι μια πανέμορφη κατοικία, καθώς είναι μια από τις ελάχιστες περιουσίες στο Λονδίνο με τόσο μεγάλο κήπο.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν μια μοναδική αγοραστική ευκαιρία για όποιον έχει τη δυνατότητα, αλλά πάντα η σκέψη της κατάρας των Ωνάσηδων θα κάνει αισθητή την παρουσία της. Αν μη τι άλλο, η τραγική ειρωνεία και η ματαιότητα της ύλης είναι προς πώληση, και η τιμή τους; 6 εκατομμύρια λίρες!