Candace Bushnell: Η δημιουργός του Sex and the City έκανε πολύ σεξ στη ζωή της

Είναι η Candace Bushnell η αληθινή Carrie Bradshaw;
Candace Bushnell: Η δημιουργός του Sex and the City έκανε πολύ σεξ στη ζωή της



Δεν θα σου πω κάτι καινούργιο. Και εγώ είμαι μεγάλη φαν του Sex and the City όπως εκατομμύρια κορίτσια σε αυτό τον κόσμο. Γι’ αυτό και το μάτι μου κατευθείαν έπεσε στη συνέντευξη που έδωσε η δημιουργός της σειράς Candace Bushnell. Η 56χρονη συγγραφέας στο πλαίσιο της προώθησης του καινούργιου της βιβλίου με τίτλο «Killing Monica» μίλησε για τη ζωή της και για το «Sex and the City» και ακούγοντάς τη μόνο μία περσόνα θα μπορούσε να μας έρθει στο μυαλό: Η Carrie Bradshaw.

Η Bushnell άφησε το σπίτι της στο Κονέκτικατ και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όταν ήταν 19 χρονών προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα σαν νέα συγγραφέας. Επιχείρησε να πουλήσει τις ιστορίες της και μετά στράφηκε στη δημοσιογραφία προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.  Έγραψε για γυναικεία περιοδικά όπως το «Self» (ακόμα θυμάται εκείνο το άρθρο για το πώς οι φούρνοι μικροκυμάτων μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή) και αργότερα τη «Vogue».

Στα 20 της ήταν θαμώνας στο Studio 54 και έγραφε για τις ιστορίες που ζούσε στις disco. Πήγαινε μετά μανίας σε πάρτι και έβγαινε με τον εκδότη της Vogue Ron Galotti -που θεωρείται πως ήταν ο πραγματικός Mr. Big- αλλά και τον εκδότη του Penthouse Bob Guccione. Γενικώς, δύσκολα την έβρισκες στο πλευρό ενός freelance συγγραφέα ή κάποιου καλλιτέχνη που δύσκολα τα έβγαζε πέρα. 

Δεν έβγαζε αρκετά λεφτά σαν συγγραφέας μέχρι τα 30 της, όταν μεταξύ 1994 και 1996 έγραψε τη στήλη Sex and the City για το «Observer». Είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που μετά από τέσσερα άρθρα έκλεισε deal για βιβλίο, σειρά και δυο ταινίες.  

Το αστείο, βέβαια, είναι ότι μετά από τόσο γράψιμο για το σεξ, κυκλοφόρησε η φήμη ότι η ίδια δεν είναι και τόσο σεξουαλικό άτομο. Όταν η δημοσιογράφος της ανακοίνωσε αυτή τη φήμη λέγοντας ότι ο αρχισυντάκτης της ζήτησε να κάνει εκείνη την ερώτηση εκείνη απάντησε γεμάτη αυτοπεποίθηση: «Είναι τόσο αστείο! Θα σου το πω απλά. Έκανα πάααααρα πολύ σεξ στη ζωή μου. Είναι το μόνο για το οποίο δεν χρειάζεται να ανησυχείς». Και αφού το ξανασκέφτηκε λίγο ακόμα πρόσθεσε: «Ίσως ο αρχισυντάκτης σου ξέρει κάποιον με τον οποίο έκανα σεξ και είπε ότι ήμουν χάλια. Αν ήμουν χάλια συγγνώμη!». 

Σήμερα είναι single και λέει πως είναι πολύ προσεκτική με το ποιον θα βάλει στη ζωή της. Παιδιά δεν έχει αλλά δεν μετανοιώνει που δεν έκανε. «Ακόμη και όταν ήμουν μικρή δεν τα ήθελα. Το μόνο που ήξερα ήταν πως ήθελα να γίνω συγγραφέας.

Δες ΕΔΩ τα 5 outfits της Carrie Bradshaw για να εμπνευστείς το καλοκαίρι.