Joe Manganiello: Πώς έριξε τη Sofia Vergara;

Ήξερες πως έχει εμμονή με τους Backstreet Boys;
Joe Manganiello: Πώς έριξε τη Sofia Vergara;



O Joe Manganiello είναι ο άντρας των ονείρων μας, αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Είναι o λόγος για να δεις το Magic Mike XXL και ο λόγος που ζηλεύεις θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του Sofia Vergara. Ήξερες όμως ότι ο 38χρονος ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε από το «True Blood» έχει γνώσεις για δύο πολύ συγκεκριμένα πεδία; Αυτά είναι οι Backstreet Boys και οι άντρες στρίπερ.

Γι’ αυτά τα ενδιαφέροντά του και άλλα πολλά είπε στο dailybeast o σταρ. «Νομίζω ότι είναι προσβολή να αποκαλούμε τους Backstreet Boys boy band. Γιατί στην πραγματικότητα είναι ένα αρμονικό γκρουπ πέντε ατόμων» είπε χαρακτηριστικά. Μήπως σου θυμίζει το ρόλο του στο Magic Mike και τον λεγόμενο «Big Dick Richie» που είναι Backstreet fan αλλά δεν το ομολογεί; «Μ’ αρέσει που όσο αρρενωπός και να είσαι, όταν ακούς στο ραδιόφωνο το τραγούδι Ι want it that way ανοίγεις το παράθυρο και τραγουδάς με όλη σου την ψυχή. Γίνεσαι το έκτο μέλος του group. Ξέρω όλους τους στίχους και τις φιγούρες και γνωρίζω προσωπικά τον AJ. Ήμουν τις προάλλες στην κουζίνα του, εκείνος μαγείρευε και εγώ του έδειχνα τις φιγούρες». 

Ήξερες ακόμα ότι ο Magnaniello έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ για τους άντρες στρίπερ;  Κυκλοφόρησε το 2014, λέγεται «La Bare» και παρακολουθεί τη ζωή του crew ενός αντρικού strip club στο Τέξας. Το σκηνοθετούσε πολλούς μήνες και απ’ ότι φαίνεται πέρασε πολύ ωραία. «Πέφταμε κάτω από τα γέλια με το πόσο αστείοι και ευχάριστοι άνθρωποι ήταν αυτοί οι άντρες». Αυτό το ντοκιμαντέρ ήταν και ο τρόπος του ηθοποιού να συστηθεί στην αρραβωνιαστικιά του Sofia Vergara. 

«Δεν είχε δει ποτέ το True Blood, ούτε το Magic Mike. Στη Λατινική Αμερική η κουλτούρα είναι λίγο διαφορετική. Αισθανόταν άσχημα για τους άντρες στρίπερ και για τη δουλειά που κάνουν. Τους λυπόταν. Της το έδειξα όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και δεν είχε προετοιμαστεί για το πόσο διασκεδαστικό ήταν. Νομίζω πως αυτό την κέρδισε». 

Δες ΕΔΩ τη Sofia Vergara και τον Joe Manganiello να κάνουν επίδειξη έρωτα.