Jeremy Renner: Είναι τελικά gay;

O Hawkeye των Avengers μιλάει για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή!
Jeremy Renner: Είναι τελικά gay;



Ο Jeremy Renner μιλάει για πρώτη φορά για τη σεξουαλική ζωή του , τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος και την κόρη του, Ava, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Playboy. Δες παρακάτω τι είπε ο σούπερ sexy 44άχρονος ηθοποιός των Avengers: Age of Ultron.

Για το πώς αντιμετωπίζει τις φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις: «Όταν googlάρεις τον εαυτό σου και το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι ‘Jeremy Renner γκέι’, είναι σαν να σημαίνει ‘Ω, τώρα τα έχεις καταφέρει. Τώρα είσαι ένασ τεράστιος σταρ του σινεμά’. Δεν με νοιάζει, τελικά, αν αυτό είναι που θέλει το κοινό να σκέφτεται για μένα, να διαβάζει και να ενδιαφέρεται, ας λένε ό,τι στο διάολο θένε για μένα. Κοιτάξτε, σαν κοινωνία έχουμε κάνει τεράστια άλματα μπροστά σε σχέση με το που ξεκινήσαμε. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό πράγμα. Το να πιστεύεις ότι είναι αρνητικό να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ένα φοβερό πράγμα, μια διαστροφή ή οτιδήποτε άλλο-Απλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Δεν θα ευχόσασταν να ήμασταν σε ένα κόσμο όπου δεν επικρατεί η διαπόμπευση, να κρίνουμε και να κατακρίνουμε ανθρώπους ή ακόμα και να τους λιθοβολούμε για τις προτιμήσεις τους;»

Για τη σχέση του με τη μικρή του κορούλα, Ava: «Όταν πήρε την πρώτη της ανάσα και με το χεράκι της αντανακλαστικά άρπαξε το δάχτυλο μου, η σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι αν όλα πάνε καλά, το ίδιο σενάριο θα συμβεί όταν θα παίρνω την τελευταία μου πνοή. Οτιδήποτε με κρατάει μακριά από την κόρη μου, είτε είναι κάτι καλό σαν τα γυρίσματα του Mission: Impossible 5 ή κάτι κακό, όπως το διαζύγιο μου, το βλέπω σαν εμπόδιο. Τώρα, στην περίπτωση που κάτι με κρατάει μακριά και δεν μπορώ να τη δω, τότε απλά δεν θα το κάνω. Δεν με ενδιαφέρει όσα κι αν με πληρώσουν. Όλη μου η ενέργεια είναι αφιερωμένη σε εκείνη και το να είναι καλά. Η απόλυτη πρόκληση για αυτή την ταινία και τους Avengers: Age of Ultron ήταν ότι και οι δύο γυρίζονταν στο Λονδίνο, που είναι 11 ώρες μακριά από την Ava. Αυτό ήταν που μου προκάλεσε το όποιο συναίσθημα θυμού, ευερεθιστότητας ή αρνητικά συναισθήματα που είχα για το σύνολο των γυρισμάτων».

Για την πρώτη φορά που έκανε σεξ: «Η εμπειρία μου ήταν απαίσια, ακριβώς όπως και όλων των άλλων. Ήταν ένα τυχαίο, άβολο πράγμα, και ήμουν τόσο νευρικός. Θυμάμαι ότι η συζήτηση του μπαμπά μου για το σεξ ήταν ‘Γιε μου, χωρίς το κράνος, δεν πας στον πόλεμο’ κι άνοιξε ένα συρτάρι λέγοντας μου ‘Εδώ είναι τα προφυλακτικά’. Βέβαια, δεν έχω ιδέα τι σκέφτεται και πως το έχει στο μυαλό της εκείνη. Ίσως να πηγαίνει στον κινηματογράφο και να σκέφτεται ‘Ok, o Hawkeye ήταν ο πρώτος μου’. Ή μπορεί να έχει μια κούκλα βουντού. Πραγματικά δεν ξέρω!».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό Playboy.