Μέχρι και οι σιαμαίες αδερφές Hilton έκαναν σεξ

Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις τη Nicky και Paris Hilton.
Μέχρι και οι σιαμαίες αδερφές Hilton έκαναν σεξ



Ποια Nicky και ποια Paris Hilton; Οι σιαμαίες αδερφές Violet και Daisy Hilton ήταν οι απόλυτες σταρ της εποχής τους και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Χάρη στην dailymail καταφέραμε να ακούσουμε την ιστορία τους και το glamorous lifestyle τους που χρονολογείται κάπου στο 1920. 

Τα κορίτσια ήρθαν στη ζωή στο Brighton το 1908 όταν η 21χρονη υπηρέτρια Kate Skinner σύναψε σχέση με τον γιο του αφεντικού της. Οι δυο τους γεννήθηκαν ενωμένες στο κάτω μέρος της σπονδυλικής τους στήλης και η μητέρα τους πιστεύοντας ότι αυτή ήταν η τιμωρία του θεού για την παράνομη σχέση της, τις έδωσε για υιοθεσία στη Mary Hilton. H Mary εκμεταλλεύτηκε τα κορίτσια εκθέτοντάς τις σε μία τοπική pub για να βγάλει χρήματα. 

Το 2015 όμως πέθανε και έτσι η κόρη της Mary, Edith Hilton μαζί με τον άντρα της Meyer Meyers που εργαζόταν σαν παραγωγός τις πήραν υπό την προστασία τους. Τις πήγαν στην Αμερική, τους έδωσαν ιθαγένεια και έκαναν περιοδείες στη χώρα σαν performers. Οι αδερφές Hilton δεν άργησαν πολύ να γίνουν διάσημες παγκοσμίως. 

Έκαναν show σε όλο τον κόσμο και εμφανίστηκαν στις ταινίες «Freaks» και «Chained for Life». Γύρω στο 1931, τα κορίτσια ωρίμασαν και συνειδητοποίησαν ότι όλοι πλούτιζαν με τα show τους εκτός από τις ίδιες. Έτσι, αποφάσισαν να μυνήσουν τους manager τους και να δικαιωθούν στη δίκη. 

Στην αυτοβιογραφία τους που εκδόθηκε το 1942 μιλούσαν για όσα είχαν υποστεί.  «Ήμασταν δύο μοναχικά πλούσια κορίτσια που όμως ζούσαν σαν σκλάβες». 
Όταν πήραν την καριέρα τους στα χέρια τους, προσέλκυσαν και τους πρώτους τους πραγματικούς θαυμαστές και εραστές.

 Πώς τα κατάφερναν; Πρώτον, υπήρχε ένας τηλεφωνικός θάλαμος στο διαμέρισμά τους ειδικά διαμορφωμένος έτσι που να μπορούσε η μία να μιλάει με τον εραστή της στο τηλέφωνο και η άλλη να κάθεται έξω διαβάζοντας περιοδικά ή φτιάχνοντας τα νύχια της. Ένας θαυμαστής τους ήταν ο μάγος Harry Houdini ο οποίος τους έμαθε να απομονώνονται πνευματικά όταν έκαναν σεξ με τους συντρόφους τους. 

Το 1934 μάλιστα, η Violet αρραβωνιάστηκε έναν εμφανίσιμο άντρα που έπαιζε σε μία μπάντα και λεγόταν Maurice Lambert. Όμως το αίτημα απορρίφθηκε από 21 πολιτείες της Αμερικής καθώς θεωρούσαν αδύνατη την ένωση με τα δεσμά του γάμου ενός άντρα και δύο γυναικών και τελικά το ζευγάρι χώρισε. 

Λίγο καιρό αργότερα, ο manager των σιαμαίων τους πρότεινε να κάνουν ένα μεγάλο event γάμου σε ένα στάδιο στο Dallas μπροστά σε 70.000 ανθρώπους. Ο γαμπρός ήταν ένας χορευτής που λεγόταν Jim Moore και ήταν καρδιακός φίλος των αδερφών Hilton. Ήταν gay και ποτέ δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί τους. 

Η Violet αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν διαφημιστικό τρικ απογοητεύοντας τους θαυμαστές της ενώ ξεκίνησε η πτώση της καριέρας τους. Τελικά αναγκάστηκαν να δουλέψουν σε ένα τοπικό σουπερμάρκετ στην πόλη Charlotte στη Νότια Καρολίνα. 

Η Daisy πέθανε το 1968 λόγω μίας σοβαρής γρίπης. Λίγες μέρες μετά, πέθανε και η Violet. 

Δες ΕΔΩ τη φάρσα που έκαναν στην Paris Hilton.