Caitlyn Jenner ξεσάλωσες; Η πιο διάσημη trans του κόσμου είναι παντού

Δες όλες τις εμφανίσεις της και διάλεξε την καλύτερη.
Caitlyn Jenner ξεσάλωσες; Η πιο διάσημη trans του κόσμου είναι παντού



Ξεσάλωσε η Caitlyn Jenner και πολύ καλά κάνει η γυναίκα. Τώρα που βρήκε τη σεξουαλική της ταυτότητα, ποιος την πιάνει.  Γι’ αυτό και ντύνεται, στολίζεται, κυκλοφορεί και όπου πάει, τρέχουν και από πίσω οι παπαράτσι. Με καινούργιους φίλους, καινούργια διάθεση και καινούργιο look. 

Ας δούμε, λοιπόν, όλες τις δημόσιεςεμφανίσεις που έκανε η πιο διάσημη trans του κόσμου σε αυτή τη νέα αρχή. 

1 Ιουνίου

Ξεκινώντας από τη φωτογράφισή της για το Vanity Fair. Την είδες, την ξαναείδες και κράτησες το εξώφυλλο στη μνήμη σου σαν ένα από τα πιο ιστορικά της τελευταίας δεκαετίας. 

7 Ιουνίου

«Να μαθαίνεις από εκείνους που έχουν περπατήσει το μονοπάτι πριν από εσένα» έγραψε στο twitter η Caitlyn βάζοντας τα hastags #TransIsBeautiful #LivingOurTruth #JustTheBeginning.

10 Ιουνίου 

Τον άνθρωπο που εργάστηκε για τον επαναπροσδιορισμό του φύλου της ευχαρίστησε δημόσια η Cailtyn με ανάρτηση στο Instagram. O Dr. Harrison Lee έκανε εξαιρετική δουλειά. 

12 Ιουνίου 

Πρόκειται για την πρώτη παπαρατσίστικη φωτογραφία της Caitlyn μετά τη φωτογράφιση για το Vanity Fair.  Η 65χρονη φτάνει σε ένα LGTB Youth Center ντυμένη casual, φορώντας ένα τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι και κρατώντας μία τσάντα Elisabeth Weinstock. 

22 Ιουνίου

Γιόρτασε με την οικογένειά της την ημέρα του πατέρα. Λίγο αντιφατικό αλλά who cares; 

28 Ιουνίου

Όλο χαμόγελα καταφτάνοντας στην εκδήλωση για το gay pride της Νέας Υόρκης. Ντυμένη με ένα κομψό λευκό φόρεμα,έκανε θεαματική είσοδο με χειροκροτήματα και επευφημίες από το κοινό. 

29 Ιουνίου

Η Caitlyn κατά την έξοδό της από εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, φαίνεται να κοιτάζει με απορία τους φωτογράφους για το τόσο έντονο «ενδιαφέρον». Πολύ chic ντυμένη, με ένα μαύρο στενό φόρεμα, μεταλλικό clutch και λουστρίνι γόβες, απόλαυσε το δείπνο της.

29 Ιουνίου

Την ίδια μέρα πόσταρε στο Instagram αυτή τη φωτογραφία με τις trans φίλες της. Πώς τα προλαβαίνει όλα είναι ένα άλλο ερώτημα. 

30 Ιουνίου

Ορίστε η απόδειξη ότι η Caitlyn Jenner είναι πραγματική Kardashian! Με τιγρέ, στο δρόμο για το κατάστημα της Patricia Fields στο Soho. 

30 Ιουνίου

Από το μαγαζί έφυγε με διαφορετικό ντύσιμο... Λίγο extreme αλλά δεν πειράζει! 

30 Ιουνίου 

Και το βράδυ στο Broadway με ένα υπέροχο μπλε δαντελένιο φόρεμα. 

Δες ΕΔΩ την Caitlyn Jenner ως Simpson.