Lindsay Lohan: Οι φήμες, τα μυστικά και τα σκάνδαλα

Το ατίθασο κορίτσι του Hollywood κλείνει σήμερα τα 29.
Lindsay Lohan: Οι φήμες, τα μυστικά και τα σκάνδαλα



Τα 29 της χρόνια κλείνει σήμερα η Lindsay Lohan την οποία είχαμε χάσει για πολύ καιρό αλλά δειλά δειλά κάνει την επανεμφάνισή της μιας και ολοκλήρωσε αισίως τις κοινωνικές ώρες εργασίας της.  Και με μεγάλη ανυπομονησία θα περιμένουμε αυτό το δυνατό comeback μιας και όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη ηθοποιό, είναι σαν να λέμε για τη Miley Cyrus της υποκριτικής. Δηλαδή μια ζωή γεμάτη σκάνδαλα, φήμες και μυστικά. Αυτή την επετειακή μέρα τα θυμόμαστε όλα. 

Η Lohan έδειρε τον αδερφό της Paris Hilton

Ήταν Δεκέμβριος του 2013 όταν άγνωστοι έδειραν τον αδερφό της Paris Hilton, Barron. O Barron είπε ότι ο ξυλοδαρμός του ήταν παραγγελία της Lohan επειδή μιλούσε με άσχημα λόγια για εκείνη.  

Η Lohan πληγώθηκε 

Ήξερες ότι η Lindsay πέρυσι τα είχε με ένα 18χρονο μοντέλο του Ralph Lauren; Και μάλιστα εκείνος την παράτησε επειδή ήταν ακόμα ερωτευμένος με την πρώην του. 

Η Lohan κουράστηκε από τα πάρτι

Το 2006, ενώ γύριζε την ταινία «Georgia Rule» πήγε στο νοσοκομείο υποστηρίζοντας ότι έχει πάθει υπερκόπωση. Η απάντηση ήρθε από τον παραγωγό και ένα γράμμα που έκανε λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και τη χαρακτήριζε ανεύθυνη. «Όλοι ξέρουμε ότι τα πάρτι είναι ο λόγος της υπερκόπωσης σου. Αρνούμαστε να δεχτούμε τις δικαιολογίες σου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Lohan μπήκε πρώτη φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης

Η πρώτη φορά που η Lindsay μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης ήταν το Γενάρη του 2007, όπου πέρασε 30 μέρες. 

Η Lohan συνελήφθη

Τον Μάη του 2007 συνελήφθη μετά από τρακάρισμα γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια του αλκοόλ. 

Η Lohan ντροπιάστηκε

Δεν πέρασε στα ψιλά η φωτογραφία που κυκλοφόρησε το 2007, με την Lindsay να είναι τελείως μεθυσμένη μετά από πάρτι. Αυτό μισάνοιχτο στόμα δύσκολα ξεχνιέται. 

Η Lohan ξαναμπήκε στην αποτοξίνωση

Αυτή τη φορά για 45 μέρες. Ήταν Μάιος του 2007.

Η Lohan ξανασυλλαμβάνεται

Δυο εβδομάδες μετά την αποτοξίνωση ξανασυλλαμβάνεται στο όχημά της. Αυτή τη φορά, είχε πάνω της και κοκαίνη. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει μια μέρα στη φυλακή και να αναγκαστεί να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και να κάνει κοινωνική εργασία. 

Η Lohan το προσπαθεί για τρίτη φορά

Τρίτη και καλύτερη προσπάθεια για αποτοξίνωση. 

Η Lohan περνάει 14 μέρες φυλακή

Μάιος 2010. Δεν πήγε στην προγραμματισμένη δίκη γιατί είχε να ασχοληθεί με το Φεστιβάλ Καννών, άσε που της έκλεψαν και το διαβατήριο. Το ένταλμα ακυρώθηκε αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση αλλά ένας δικαστής συνειδητοποίησε ότι δεν παρακολουθούσε ιδιαίτερα το πρόγραμμα που ήταν υποχρεωμένη. Τελικά, πέρασε 14 μέρες στη φυλακή 

Και τέταρτη αποτοξίνωση

Από το Σεπτέμβρη του 2010 μέχρι τον Γενάρη του 2011 έμεινε στο κέντρο αποτοξίνωσης για τέταρτη φορά. Μάλιστα, μία υπάλληλος του κέντρου υποστήριξε ότι της επιτέθηκε. 

Και κλέφτρα η Lohan

Ένα κολιέ αξίας 2.500 δολαρίων έκλεψε από κοσμηματοπωλείο της Βενετίας τον Φεβρουάριο του 2011. Καταδικάστηκε σε 120 μέρες φυλάκιση και 480 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Ξανά τα ίδια η Lohan 

To Νοέμβριο του 2011 ξαναπαραβίασε το όρους της κοινωνικής εργασίας ενώ στο βραχιολάκι που φορούσε εντοπίστηκαν ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών. Καταδικάστηκε με 30 μέρες φυλάκισης που έγιναν 5 λόγω συμφόρησης.

Η Lohan εναντίον της μαμάς της 

Την αστυνομία φώναξε ο κόσμος όταν η Lidsay μάλωσε με τη μαμά της Dina τον Οκτώβρη του 2012. Τελικά δεν αποδόθηκαν κατηγορίες. 

Η Lohan είναι gay

Το 2008, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει σχέση με την DJ Samantha Ronson. Το ρομάντζο τους δεν κράτησε πολύ. Χώρισαν και αμέσως μετά η Lohan την κατηγόρησε στο twitter για απιστία και χρήση ναρκωτικών. 

Η Lohan είναι βουλιμική

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, το 2006, παραδέχτηκε ότι έπασχε από βουλιμία. «Ήμουν άρρωστη. Όλοι φοβόντουσαν. Και εγώ φοβόμουν» είπε χαρακτηριστικά στο Vanity Fair. Μετά βέβαια δήλωσε πως το περιοδικό παρερμήνευσε τα λόγια της. 

Η Lohan έχει χρωστάει

Ο ιδιοκτήτης ενός κέντρου ομορφιάς ισχυρίστηκε πως η Lohan του χρωστάει 40.000 δολάρια σε υπηρεσίες μαυρίσματος για την περίοδο 2007 μέχρι 2009. Το 2011 τη μήνυσε.