Όλα όσα θες να ρωτήσεις (αλλά ντρέπεσαι) για το Magic Mike XXL

Οι ηθοποιοί εμφανίζονται τελείως γυμνοί;
Όλα όσα θες να ρωτήσεις (αλλά ντρέπεσαι) για το Magic Mike XXL



Έφτασε η ώρα που περίμενες. Όχι, δεν αναφέρομαι στο δημοψήφισμα αλλά στην κυκλοφορία της ταινίας Magic Mike XXL. Κυκλοφορεί στους κινηματογράφους την Πέμπτη 9 Ιουλίου και ενδείκνυται για θερινό μιας και περιλαμβάνει πολλούς καυτούς άντρες. Εν όψει της πρεμιέρας, λοιπόν, βρήκαμε στο cosmopolitan.com όλες τις απορίες που έχεις, αλλά ντρέπεσαι να ρωτήσεις. 

Οι ηθοποιοί εμφανίζονται τελείως γυμνοί; 

Όχι. Και το λέω με μεγάλη μου λύπη. Δεν  μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή. Παρόλα αυτά θα δεις πολλούς κοιλιακούς και μπράτσα στο show που δεν θα σε απογοητεύσουν. Διαφορετικά, μάλλον θα πρέπει να δεις ψυχίατρο γιατί απ’ ό,τι φαίνεται τίποτα δεν πρόκειται να σε ικανοποιήσει σε αυτή τη ζωή.  

Τουλάχιστον θα δούμε κανένα πισινό; 

Εννοείται. Ο πρώτος που θα δεις είναι του Joe Manganiello που εμφανίζεται στο πρώτο 5λεπτο. Στη συνέχεια, θα δεις περισσότερα καλλίγραμα οπίσθια. 

Στα αλήθεια, ο Matthew McConaughey δεν κάνει ούτε μία μικρή εμφάνιση; 

Όχι, αλλά είναι για το καλύτερο όλων. Η απουσία του Dallas δεν είναι αισθητή και δεν πρόκειται να σου λείψει. Άλλωστε, πάντα θα έχουμε αυτή τη σκηνή να θυμόμαστε. 

Μπορώ να πάρω το αγόρι μου στο σινεμά; 

Εξαρτάται. Αν το αγόρι σου δεν έχει πρόβλημα να σε βλέπει να φωνάζεις «βγάλτα όλα» τότε δεν υπάρχει θέμα. Είναι ζηλιάρης; Αν ναι, τότε καλύτερα να μείνει σπίτι. Αλλά αν είναι ένας τύπος που μπορεί να εκτιμήσει έναν μυώδη άντρα με σφριγηλό κορμί  τότε επιτρέπεται να πάτε μαζί. 

Πού εξαφανίστηκε η Cody Horn που έπαιζε την Brooke;

Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι η απουσία της δίνει κίνητρο στον Mike να ξεκινήσει το road trip του οπότε ξεπέρασέ το. 

Υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στο σκηνικό;

Η Amber Heard σου συστήνεται ως Zoe και καταλήγει μαζί τους. Είναι καλύτερη από την Brooke μιας και ποτέ δεν ζητάει από τον Mike να παρατήσει τη δουλειά του. Ναι μεν τη ζηλεύεις αλλά δεν θες και να τη σκοτώσεις. 

Είναι καλύτερη από την πρώτη ταινία;

Κατά κάποιον τρόπο ναι. Αν σε απογοήτευσε η πρώτη ταινία επειδή είχε αληθινή πλοκή, τότε σίγουρα θα προτιμήσεις το Magic Mike XXL το οποίο κατά 95% έχει ανοησίες και κατά 5% αληθινά συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, το grand finale της ταινίας θα σε αφήσει με το χαμόγελο στα χείλη. Θυμάσαι τότε που είδες τον Joe να παίιζει με ένα μπουκάλι νερό στο trailer; Σίγουρα σκέφτηκες ότι το trailer σου έκανε spoil τα καλύτερα αποσπάσματα. Όμως δεν είναι έτσι. Οπότε να είσαι σίγουρη ότι θα σε αποζημιώσει!

Καλή θέαση! 

Δες ΕΔΩ πώς αποκαλεί ο Channing Tatum το πέος του.