Isabel Preysler: Η άτακτη μαμά του Enrique Inglesias ξελόγιασε τον παντρεμένο νομπελίστα Mario Vargas

Ακόμα εκρηκτική και πανέμορφη στα 64 της,σαγήνευσε και χώρισε έναν από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες εν ζωή μετά από 50 χρόνια γάμου!
Isabel Preysler: Η άτακτη μαμά του Enrique Inglesias ξελόγιασε τον παντρεμένο νομπελίστα Mario Vargas



Η μητέρα του Enrique Inglesias, Isabel Preysler, είναι μια από τις πιο διαβόητες femme fatale της Ισπανίας, κι αυτή τη φορά επιστρέφει στις σελίδες των κοσμικών περιοδικών και στηλών με νέο έρωτα στα 64 της.

Η ultra glamorous Isabel Preysler, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και περσόνα στην Ισπανία με καταγωγή από τις Φιλιππίνες είναι μια από τις διασημότερες γυναίκες της χώρας τόσο λόγω της επιρροής της σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο, καθώς και πλούσια φιλανθρωπική δράση όσο και της πολυτάραχης αισθηματικής της ζωής.

Η αλλιώς επονομοναζόμενη και «Μαργαριτάρι της Μανίλα», έχει παντρευτεί 3 φορές, έχει 5 παιδιά, και τώρα στα 64 της, λίγους μήνες μετά το θάνατο του τελευταίου άντρα της, κατάφερε να σαγηνεύσει τον βραβευμένο με Νόμπελ Περουβιανό συγγραφέα, Mario Vargas Llosa, χωρίζοντας τον από την εδώ και 50 χρόνια σύζυγό του, Patricia.

Η ειρωνεία είναι ότι στις αρχές Ιουνίου το ζευγάρι γιόρτασε τις 5 δεκαετίες ευτυχισμένου έγγαμου βίου, μόνο και μόνο μερικές μέρες μετά να ανακοινώσει στην οικογένεια του το δεσμό του με την Isabel Preysler.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της περουβιανής τηλεόρασης, ο 79άχρονος Vargas φέρεται να είπε στην κατά 9 χρόνια νεότερη του, Patricia, «Τελειώσαμε. Τώρα νιώθω τι είναι ευτυχία. Δεν μου μένει και πολύς χρόνος ακόμη».

Για τον ισπανικό Τύπο -κι ιδιαίτερα το κοσμικό περιοδικό Hola! όπου οι ιστορίες για την Preysler, την ομορφιά και τους άντρες της είναι μια σταθερά εδώ και δεκαετίες- η συγκεκριμένη είδηση είναι ανάλογη με εκείνη του χωρισμού των Brad Pitt και Jennifer Aniston για τα μάτια της ωραίας Angelina Jolie, όμως στην πιο ώριμη, λατινική εκδοχή του με τα περιοδικά να είναι υπέρ τους.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Hola! υπερασπίστηκε τη σχέση της Preysler με τον Vargas, τονίζοντας στο editorial του ότι «Η ερωτική ιστορία τους δείχνει ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες, υπάρχει χαρά μετά τη θλίψη και ο έρωτας μπορεί να σε πιάσει απροετοίμαστο σε κάθε στάδιο της ζωής».

Βέβαια, η Patricia Vargas Llosa και τα τρία παιδιά του ζευγαριού, Alvaro, Gonzalo και Morgana, δεν είχαν την ίδια κατανόηση. Εξέδωσαν ανακοίνωση μόλις ο νομπελίστας παράτησε τη γυναίκα του για την Isabel, λέγοντας ότι ήταν «σοκαρισμένοι και λυπημένοι».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων του ABC στην Ισπανία, τα παιδιά του Llosa, είπαν ότι η επίσημη είδηση για το χωρισμό των γωνιών τους ήρθε στις 4 Ιουνίου, πέντε ημέρες μετά που το ζευγάρι είχε γιορτάσει την πεντηκοστή επέτειο του γάμου τους με ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια, εκείνος επέστρεψε στη Μαδρίτη, έφυγε από το σπίτι της οικογένειας και μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα ξενοδοχείου.

Ο γιος του Llosa, Gonzalo, είπε στο ABC ότι το χειρότερο μέρος της εξωσυζυγικής σχέσης του πατέρα τους ήταν όλη η δημοσιότητα γύρω από αυτή, καθώς το νέο ζευγάρι είναι εξώφυλλα σε όλα τα περιοδικά της Ισπανίας-από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα! Ακόμα κατηγόρησε τον πατέρα του ότι έβγαινε κρυφά με την Preysler για 4 μήνες χωρίς κανένα άτομο της οικογένειας να γνωρίζει τίποτα, μέχρι που έγιναν πρώτο θέμα!

Ο Gonzalo περιέγραψε τη μητέρα του «όπως κάθε Ισπανίδα σύζυγο που αφιέρωσε 50 χρόνια της ζωής της για να πετύχει ο γάμος και η οικογένεια της».

«Έβαλε φρένο στην καριέρα της και τις φιλοδοξίες της για να αφιερωθεί πλήρως στον πατέρα και τα παιδιά της», είπε. «Τώρα ο κόσμος της έχει συγκλονιστεί από κάτι εντελώς απροσδόκητο από το πουθενά». Πλέον, πατέρας και γιος δεν μιλάνε. Η τελευταία τους φορά ήταν στις 4 Ιουνίου, καθώς προτεραιότητα του είναι να στηρίξει τη μητέρα του.

Από την πλευρά της Preysler, το συγκεκριμένο ειδύλλιο έρχεται στη ζωή της μόλις οκτώ μήνες μετά το θάνατο του τρίτου συζύγου της, Miguel Boyer, Ισπανός πολιτικός και οικονομολόγος με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 26 χρόνια (φωτογραφία πάνω). Ο Boyer υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από δύο χρόνια με την Isabel να ξοδεύει μεγάλα αποθέματα ψυχολογικών αντοχών και ενέργειας στην περιποίηση του.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχασα το σύζυγό μου όταν έπαθε το εγκεφαλικό» δήλωσε η Preysler. «Ήταν δύο χρόνια και επτά μήνες με θλίψη και δύσκολες στιγμές μετά από αυτό».

Η Preysler φέρεται να ήταν απαρηγόρητη μετά τον θάνατο του Boyer ώστε ο γιος της, Enrique Inglesias, εξέδωσε μια δημόσια δήλωση, λέγοντας «Ήταν μια πολύ μεγάλη απώλεια. Η μητέρα μου είναι μια ισχυρή γυναίκα που χρειάζεται τώρα να της δώσετε όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας».

Η Preysler γεννήθηκε στη Μανίλα σε μια οικογένεια της ανώτερης τάξης, στάλθηκε στη Μαδρίτη για να ζήσει με συγγενείς, σύμφωνα με πληροφορίες, για να ξεφύγει από έναν playboy των Φιλιππίνων.

Εργάστηκε ως μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος διασημοτήτων. Συνάντησε τον Julio Englesias σε μια συνέντευξη για το περιοδικό Hola! (φωτογραφία πάνω) και τον παντρεύτηκε το 1971. Ο δεύτερος σύζυγός της ήταν μεγαλομεσίτης κι επιχειρηματίας Μαρκήσιος de Griñón, Carlos Falcó (φωτογραφία κάτω).

Αν και η είδηση ​​για την Preysler και το Llosa ότι έχουν γίνει ζευγάρι είναι πρόσφατη, η γνωριμία τους μετράει από το 1986 -όπως, αποδεικνύεται από αυτήν την αρχειακή φωτογραφία, όπου εικονίζονται ο Mario Vargas, η σύζυγός του Patricia και η Isabel. Μάλιστα, κάθε άλλο παρά αδιάφορη δεν του είχε περάσει!

Όμως, και η παρακάτω φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Marbella της Ισπανίας περίπου το ίδιο διάστημα δείχνει την Preysler και το Llosa μαζί με τον Miguel Boyer. Τότε, η Preysler και ο Boyer είχαν κρυφό δεσμό και ο Llosa ήταν η κάλυψη τους, όπως υποστηρίζει το ABC.

Ακόμα, το ABC πρόσθεσε ότι ένα χρόνο μετά το εγκεφαλικό του Boyer, και οι δύο τους ήταν καλεσμένοι του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου, Carlos Slim, σε ένα πολυτελέστατο ταξίδι στο Μεξικό και το Περού.

«Υπήρχε ένα είδος χημείας μεταξύ τους» είπε ένας άλλος καλεσμένος σε εκείνο το ταξίδι που τους έζησε από κοντά. Κι από ότι φαίνεται αυτή η χημεία και τα τόσα χρόνια γνωριμίας τους, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ρομαντικού τους ειδυλλίου.

 

Δες παρακάτω σπάνιες φωτογραφίες του Enrique Inglesias με τη μητέρα του, αλλά και τη ζωή της!