Justin, σιγά τον πισινό! Αυτοί είναι καλύτεροι

Τα διάσημα οπίσθια που σου έμειναν αξέχαστα.
Justin, σιγά τον πισινό! Αυτοί είναι καλύτεροι



Τα πέταξε όλα στο Instagram χθες ο Justin Bieber κάνοντάς μας να επιμένουμε ότι εκείνος και η Miley Cyrus είναι ο ίδιος άνθρωπος. Οι Beliebers ενθουσιάστηκαν, άλλοι τον τρόλαραν και εμείς απλά βυθιστήκαμε σε σκέψεις.

O πισινός του pop star πέρασε τις εξετάσεις αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μας συγκλόνισε. Όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν και καλύτεροι εκεί έξω και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σου το αποδείξουμε. 

Jake Gyllenhaal

Ξεκινάμε από τα πιο όμορφα οπίσθια του πλανήτη. Αυτά φυσικά είναι του Jake Gyllenhaal που τα έδειξε περήφανα και δυο και τρεις φορές στην ταινία «Love & Other Drugs».

Marc Jacobs

Μέχρι και ο 53χρονος σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs έχει καλύτερα οπίσθια από τον Justin. Ο γνωστός Αμερικανός ανέβασε κατά λάθος φωτογραφία του πισινού του στο Instagram παροτρύνοντάς μας να το δοκιμάσουμε όμως εν τέλει κατάλαβε το λάθος του και την κατέβασε. Στο μεταξύ, η φωτογραφία του είχε κυκλοφορήσει παντού. 

Josh Dunhamel 

To καλύτερο πρωταπριλιάτικο αστείο έκανε ο Josh Dunhamel, o γνωστός σέξι σταρ και σύζυγος της Fergie. O ηθοποιός φέτος ανέβασε στο Instagram μία γυμνή του φωτογραφία και δήλωσε ότι θα παρατήσει την υποκριτική για να αφοσιωθεί στο διαλογισμό. Εμείς, πάντως, δεν γελάσαμε και τόσο. 

Oliver Hudson (o αδερφός της Kate Hudson)

Δεν τον λες και σταρ αλλά ποια μπορεί να αγνοήσει τα οπίσθια του αδερφού της Kate Hudson και μάλιστα σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο; 


Adam Levine

Όχι που δεν θα ήταν στη λίστα μας ο Adam Levine. Διάσημος τραγουδιστής μας έδειξε τα κάλλη του στο νέου του video clip με τίτλο «Τhis Summer's Gonna Hurt». 

To cast του Magic Mike

Ακόμα να δούμε το Magic Mike XXL αλλά είμαστε σίγουρες ότι τα οπίσθια που θα δούμε θα είναι σε καλύτερη μοίρα από του pop star γιατί θα ανήκουν σε ώριμους άντρες. Του Channing Tatum ξέρουμε και του Matt Bomer πώς είναι και σαφώς παίρνουν άριστα με τόνο.  kai

Charlie Hunnam

Ολόκληρο αφιέρωμα κάναμε στα μαγικά οπίσθιά του πρωταγωνιστή του Sons of Anarchy. Μπορείς να το δεις ΕΔΩ. 

Bonus:  Δημήτρης Αλεξάνδρου

Όσο και αν προσπαθήσαμε να αποφύγουμε την εγχώρια showbiz δεν γινόταν να αφήσουμε παραπονεμένο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μοντέλο στις αρχές του χρόνου τρέλανε το Instagram με την αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε.