Εσύ πόσα βγάζεις; Οι περιουσίες των αγαπημένων σου σταρ

Να ποιες διάσημες κάτω των 30 μπορούν να ξεπληρώσουν το χρέος της Ελλάδας.
Εσύ πόσα βγάζεις; Οι περιουσίες των αγαπημένων σου σταρ



Πόσα άραγε να βγάζουν όλες αυτές οι διάσημες για τις οποίες καθημερινά διαβάζουμε και γράφουμε; Σίγουρα όχι τόσα όσα βγάζεις εσύ και εγώ. Και σίγουρα τόσα όσα θα μπορούσαμε να βγάλουμε σε 50 ζωές. Χρειάζεσαι νούμερα και αποδείξεις; Ένα θα σου πω. Αν οι αγαπημένες σου σταρ είχαν τη διάθεση να ενώσουν τις περιουσίες τους, θα μπορούσαν να πληρώσουν το χρέος της Ελλάδας. Όλες τους είναι νέα κορίτσια κάτω των 30 και καταλαβαίνουν τι περνάμε οπότε θα τους ζητούσαμε να το σκεφτούν. 

Rihanna, 27

Με αυτή την περιουσία, η Rihanna μπορεί να πληρώσει κάποιον να της κρατάει για όλη της τη ζωή την ομπρέλα της. Το 2014 αναδείχτηκε η 8η πλουσιότερη celebrity στη λίστα του Forbes με 48 εκατομμύρια δολάρια. 

Emma Watson, 25

Έχει μυαλό, ομορφιά και λεφτά. Τα έχει όλα δηλαδή. Όπως θα γνωρίζεις δουλεύει από μικρή ηλικία οπότε ακούγεται λογικό το γεγονός ότι έχει στο σπίτι της 60 εκατομμύρια δολάρια. 

Shailene Woodley, 23

9 εκατομμύρια δολάρια έχει στην άκρη η Shailene Woodley. Δεν της έφτανε ο Theo James…

Jennifer Lawrence, 24

Λένε ότι από τότε που κέρδισε το Όσκαρ, η Jennifer Lawrence έβαλε στο λογαριασμό της 34 εκατομμύρια δολάρια. Και όχι, δεν είναι μόνο αυτή η περιουσία της. Είχε ήδη 40 εκατομμύρια από πριν. 

Lena Dunham, 29

Μπορεί η Hannah από τη σειρά «Girls» να μην έχει στον ήλιο μοίρα, όμως η Lena Dunham έβγαλε το 2014 3,5 εκατομμύρια δολάρια. 

Kristen Stewart, 25

Μη νομίζεις ότι επειδή η Kristen κυκλοφορεί ατημέλητη είναι και φτωχός συγγενής. Γιατί στην πραγματικότητα φυλάει στην άκρη 70 εκατομμύρια δολάρια. 

Kaley Cuoco-Sweeting, 29

1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο της σειράς «Big Bang Theory» παίρνει η Kaley Cuoco. To 2014 έβγαλε 11 εκατομμύρια ενώ στο λογαριασμό της λένε ότι έχει 30 εκατομμύρια δολάρια. 

Lady Gaga, 29

Έπεσε λίγο το κασέ της Lady Gaga αφού το 2011 έπεσε στα 33 εκατομμύρια δολάρια το 2014 (το 2011 ήταν 90 εκατομμύρια). Αλλά και τίποτα να μην έβγαζε εκείνη τη χρονιά, ποιος νοιάζεται. Έχει κάτω από το πάπλωμά της 230 εκατομμύρια δολάρια. 

Taylor Swift, 25

64 εκατομμύρια έβαλε στην τσέπη της το 2014 η Taylor Swift. Σύνολο περιουσίας; 200 εκατομμύρια δολάρια. 

Miley Cyrus, 22

Όσο για τη Miley Cyrus, το 2014 έβγαλε 36 εκατομμύρια. Εκτιμάται, όμως, ότι έχει ήδη 165 εκατομμύρια στην άκρη.

Δες ΕΔΩ το τρελό στόρι πίσω από το video clip της Rihanna.