Harper Beckham: Είναι το πιο στιλάτο 4χρονο του κόσμου

Έχει γενέθλια και χαζεύουμε τα ρουχαλάκια της.
Harper Beckham: Είναι το πιο στιλάτο 4χρονο του κόσμου



Αυτό το κοριτσάκι είναι μάλλον το πιο γλυκό πλάσμα σε όλη την οικογένεια Beckham. H Harper, σήμερα κλείνει τα 4 της χρόνια και μας έχει κάνει ήδη να τη συζητάμε λες και είναι η μεγαλύτερη celebrity. Πότε με τις επιδόσεις της στο ποδόσφαιρο, πότε με τα τατουάζ που κάνει στον μπαμπά της, πότε με τα σκουλαρίκια που του φοράει και πότε με τις αγκαλιές που της κάνει ο μεγάλος της αδερφός. Και όταν δεν φανταζόμαστε τον David Beckham ως πατέρα των παιδιών μας, σκεφτόμαστε πόσο ωραία ρουχαλάκια φοράει η μοναχοκόρη της διάσημης οικογένειας. 

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η Victoria Beckham πρόσφατα δημοπράττησε 25 κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της κόρης της για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα ρουχαλάκια που είδαμε μας έκαναν να θέλουμε να γεννήσουμε ένα παιδάκι εδώ και τώρα και να δείχνουμε σε όλους πόσο καλοντυμένο είναι. 

Χρειάζεσαι αποδείξεις; Ορίστε οι στιλιστικές επιλογές που έκανε η Harper (υποθέτουμε εν αγνοία της).  

Πηγαίνοντας στην αποφοίτηση του παιδικού με λευκκό φόρεμα  Broderie Anglaise. 

Η φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η Victoria Beckham τη μέρα που είχε επέτειο γάμου με τον David. Η Harper φοράει φορεματάκι της σχεδιάστριας Marie Chantal. 

Με τον μπαμπά για μεσημεριανό. Φοράει λευκό μπλουζάκι και σανδάλια του brand Chloe. 

Και αγκαλιές με τον David και καμπαρντίνα Burberry.

Καν' το όπως ο Beckham! Με φούστα από την Courage & Kind Collection SS15 for Disney.  

Μαζί με τη μαμά της στο Μαρόκο. Το καφτάνι είναι από τη Melissa Odabash. 

H Harper βαριέται στο FAshion Week της Νέας Υόρκης φορώντας το brand Bonpoint. 

Ίσως η πιο χαριτωμένη της εμφάνιση. Μαζί με την οικογένειά της στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης φορώντας καπέλο του brand Monnalisa.