The Walking Dead: H εκπαιδεύτρια της σειράς σου μαθαίνει πως να περπατάς σαν ζόμπι!

Τι δουλειά κάνεις; Εκπαιδεύω… ζόμπι!
The Walking Dead: H εκπαιδεύτρια της σειράς σου μαθαίνει πως να περπατάς σαν ζόμπι!



Κάτι κατατρώει τις σκέψεις της Theresa Beyer. Όχι, δεν επιτέθηκαν τα ίδια της τα ζόμπι στη διάσημη εκπαιδεύτρια τους από τη σειρά 'The Walking Dead'. Αλλά το γεγονός ότι πάρα πολλά υποψήφια…ζόμπι δεν ξέρουν πώς να περπατάνε σαν ζόμπι, την καταδιώκει!!

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της στην The Huffington Post «Καθημερινά συναντάω πάρα πολλά ατάλαντα ζόμπι». Κάτι θα ξέρει για να το λέει!

Η Beyer είναι η αντιπρόεδρος του τμήματος προώθησης του δικτύου AMC, που προβάλλει τη δημοφιλή σειρά “The Walking Dead” (Στην Ελλάδα προβάλλεται από το κανάλι Fox Greece) και μέρος της δουλειάς της είναι να εκπαιδεύει τους ηθοποιούς πώς να είναι ζόμπι σε διάφορες προωθητικές εκδηλώσεις, όπως είναι το Comic-Con στο San Diego.

Μια ντουζίνα αιμοβόρα ζόμπι αναμένεται να περικυκλώσουν το περίπτερο της AMC στην έκθεση κόμικς, όπου δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Η Beyer ήδη πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας της διαλέγοντας υποψήφιους κι εκπαιδεύοντας τους.

Εξηγεί ότι δεν θέλει κόπο, αλλά μάλλον τρόπο. Και συγκεκριμένα έναν ιδιαίτερο τρόπο: «Όταν κάποιος είναι νεκρός, δεν έχει μυϊκή δομή. Έτσι, δεν μπορείς να κάνεις όπως κάνει ο Φρανκενστάιν. Δηλαδή, δύσκαμπτες κινήσεις. Πρέπει να χαλαρώσεις. Η σπονδυλική σου στήλη γίνεται κάπως σαν των επρετών και τα σαγόνια σου γίνονται πιο αργοκίνητα. Ενώ, θα πρέπει να σέρνεις και τα πόδια σου κάπως, επίσης». Τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να βγάλει το μεροκάματο!

Το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς της είναι να καταλήξουν στους επιθυμητούς υποψηφίους, καθώς οι αιτήσεις είναι χιλιάδες. «Είναι πάντα δύσκολο. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι έχουν προϋπηρεσία σε ταινίες τρόμου, εδώ το όλο πράγμα είναι διαφορετικό. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι τα ζόμπι μας μπορούν να ακολουθήσουν τις κατάλληλες οδηγίες, να χαλαρώσουν το μυικό τους σύστημα και να είναι τόσο ρεαλιστικά όσο είναι στη σειρά “The Walking Dead”».

Ωστόσο, η ειρωνεία είναι ότι ακόμα και οι καλύτεροι ηθοποιοί ζόμπι μπορεί να μην κάνουν για τη δουλειά αν υπολείπονται μερικών άλλων εμφανισιακών χαρακτηριστικών. Η Beyer διευκρίνισε ότι ένα καλό ζόμπι είναι πολύ ψηλό, όσο πιο κοκαλιάρικο γίνεται και χωρίς τρίχες προσώπου. Μόνο όσοι έχουν γίνει πρόσφατα ζόμπι, μπορούν να έχουν μούσια.

Μεγάλο το τίμημα να είσαι ζόμπι. Αλλά πάντα με το αζημίωτο. Η Beyer, όμως, δεν αποκάλυψε το κασέ ενός ηθοποιού ζόμπι, αλλά τα πιθανά οφέλη για όσους ξεχωρίσουν θα είναι μεγάλα, καθώς όπως δήλωσε «Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που τα ζόμπι που προσέλαβα για ένα προωθητικό event εντυπωσίασαν τους παραγωγούς τόσο πολύ που κέρδισαν μια θέση στη σειρά».

Τι λες αξίζει τον κόπο;