Lea Michelle: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Cory Monteith δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό του!

Ένα ζευγάρι διαφορετικό από όλα τα άλλα!
Lea Michelle: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Cory Monteith δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό του!



Η Lea Michele ανέβασε στο Instagram και το Twitter ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα και συγκίνηση για τα δυο χρόνια της επετείου από τον τραγικό θάνατο του πρώην αγοριού της, Cory Monteith (πρωταγωνιστή του Glee), από κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στον Καναδά σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Η φωτογραφία είναι παρακάτω, και η λεζάντα γράφει «Σήμερα θυμόμαστε το γέλιο και τη χαρά που έφερνες στις ζωές μας καθημερινά. Είσαι πάντα στη σκέψη μας και σε αγαπάμε».

Η στοχαστική εικόνα δείχνει τη φιγούρα του Monteith να οδηγεί χαμογελαστά προς το ηλιοβασίλεμα. Το αγαπημένο ζευγάρι των θαυμαστών της σειράς Glee συναντήθηκε το 2009 στα γυρίσματα, ερωτεύτηκαν κι ήταν ένα ζευγάρι διαφορετικό από όλα τα άλλα!

Όπως πολλές φορές συμβαίνει στα σήριαλ, το λαμπερό ζευγάρι των πρωταγωνιστών ερωτεύονται και ζουν ευτυχισμένοι μαζί. Έτσι, η Rachel Berry και ο Finn Hudson, οι ήρωες του Glee, έκαναν όλον τον κόσμο να παραληρεί στην ιδέα και μόνο ότι ο έρωτας τους μπορεί να έφευγε από τις διαστάσεις των τηλεοπτικών πλατό και να γίνει πραγματικότητα!

Έτσι, κανείς δεν ξέρει αν η τέχνη αντέγραψε τη ζωή, ή η ζωή εμπνεύστηκε από την τέχνη. Η Lea Michelle και ο Cory Monteith ήταν ζευγάρι στο Glee, ενώ από την τρίτη σεζόν προβολής του σήριαλ έγιναν και στην πραγματικότητα.  Όπως και οι χαρακτήρες τους στη σειρά από τον πρώτο κύκλο είχαν μια αντιπαράθεση και έντονη αντιπαλότητα η οποία μετατράπηκε σε ένα φλογερό ειδύλλιο. Ότι δηλαδή ακριβώς συνέβη και στη δικιά τους περίπτωση.

Πριν την επίσημη παραδοχή τους ότι ήταν ζευγάρι έβγαιναν για κάποιους μήνες on and off, μην μπορώντας να αρνηθούν ότι υπήρχε η σπίθα από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν μιας και δεν ήταν κάτι επιπόλαιο και παροδικό αυτό που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο. Αλλά έρωτας. Ένας έρωτας που πήγαζε από το θαυμασμό που έτρεφε ο ένας για τον άλλο!

Κάποιες φορές όμως η μοίρα έχει διαφορετικά σχέδια, καθώς πριν από 2 χρόνια έπεσαν άδοξα οι τίτλοι τέλους σε αυτήν τη σχέση, με τον τραγικό απροσδόκητο θάνατο του 31άχρονου Cory Monteith από υπερβολική δόση ναρκωτικών κι αλκοόλ. Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι μόλις είχε βγει από την απεξάρτηση για άλλη  μία φορά. Άλλη μία από τις τόσες φορές σε αυτόν τον μακρύ του αγώνα. Έλπιζε να είναι και η τελευταία μάχη αυτή και να βγει νικητής. Πάλευε με την προσμονή και την ελπίδα του να γίνει πατέρας.

Κατά γενική ομολογία, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, που κάθε τους εμφάνιση προκαλούσε φρενίτιδα τόσο στους φανατικούς θαυμαστές της σειράς όσο και στον απλό κόσμο. Το κοινό αναζητούσε λεπτομέρειες για τη σχέση τους και εκείνοι τις παρείχαν απλόχερα μέσω των κοινωνικών δικτύων και κάθε τους συνέντευξης! Άλλωστε δεν είχαν να κρύψουν κάτι ούτε να παραστήσουν κάτι που δεν ήταν. Ήταν δυο νέα, όμορφα και ταλαντούχα παιδιά άκρως ερωτευμένα, με σχέδια για δική τους οικογένεια.

Όσο για τη Lea Michelle το μόνο που ζήτησε από το κοινό και τους δημοσιογράφους ήταν να σεβαστούν την ησυχία και τον πόνο της, καθώς αισθανόταν καταβεβλημένη από το χαμό του έρωτα της. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε δηλώσει παλιότερα πως η ζωή της ξεκίνησε με τον Cory, ότι ο έρωτας τους ήταν ότι καλύτερο συνέβη ποτέ στη ζωή της, και αισθάνεται το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου που κατάφερε να έχει στο πλευρό της τον τέλειο άντρα του παραμυθιού της.

Τότε, οι φίλοι της έλεγαν, πως είναι φοβερά καταβεβλημένη, ακόμα και την καριέρα της είχε αποφασίσει να αφήσει σε δεύτερη μοίρα, ενώ είχε ακυρώσει όλες τις συνεντεύξεις και τις εμφανίσεις για την προώθηση που θα έκανε για το πρώτο της άλμπουμ. Ακόμη ήταν σε κατάσταση σοκ όταν ξεκινούσαν τα γυρίσματα για τον τέταρτο κύκλο της σειράς Glee. Εκατομμύρια τα μηνύματα συμπαράστασης στο twitter της ηθοποιού, ενώ εκείνη έχει μόνο αρκεστεί να ευχαριστήσει τον κόσμο που σεβάστηκε τη θλίψη της και τίποτα περαιτέρω. Όπως και σήμερα, ο κόσμος δεν την ξέχασε. Ούτε αυτήν ούτε τον Cory. Τα μηνύματα στα social media ήταν κάτι παραπάνω από καταιγιστικά και συγκλονιστικά με το hashtag #TwoYearsWithoutCory να γίνεται Trending στο Twitter παγκοσμίως.

H Lea ήταν το κορίτσι που τα είχε όλα. Η ζωή της έμοιαζε σαν ένα παραμύθι, όμως τελικά αυτό το παραμύθι αποδείχθηκε ότι είχε πολλούς δράκους, όπως το να χάσει τον άνθρωπο που αγαπούσε περισσότερο περισσότερο από οτιδήποτε. “Μόνο εγώ ξέρω τον Cory τόσο καλά, και είναι ο πιο ευγενικός και ειλικρινής άνθρωπος του κόσμου” έλεγε σε συνέντευξη της. Τελικά, όμως, πίσω από τη λαμπερή και αισιόδοξη αυτή εικόνα κρυβόντουσαν πολλά μυστικά και πολύ παρασκήνιο που με το θάνατο του ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πλέον, δύο χρόνια μετά μετά από πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα η Lea Michelle ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ετοιμάζεται για το νέο σήριαλ που θα πρωταγωνιστήσει το Scream Queens και στο πλευρό του νέου αγοριού της, Matthew Paetz, που συνάντησε στα γυρίσματα ενός από τα κλιπ της, έχει καταφέρει να πάει μπροστά και να ξεπεράσει την τραγική απώλεια του Cory, κάνοντας την να χαμογελάει ξανά.