Camilla Parker Bowles: Όσα δεν ήξερες για την πιο μισητή γυναίκα του βασιλικού θρόνου

Με αφορμή τα 67α γενέθλιά της.
Camilla Parker Bowles: Όσα δεν ήξερες για την πιο μισητή γυναίκα του βασιλικού θρόνου



Πριν κάποια χρόνια, 9 στους 10 Βρετανούς άκουγαν το όνομα Camilla Parker Bowles και άλλαζε η έκφραση του προσώπου τους. Ήταν με διαφορά από τις πιο μισητές γυναίκες της χώρας της. 

Στο πέρασμα του χρόνου πολλά έχεις ακούσει τόσο για αυτήν, όσο και για τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Κάρολο. Aς κάνουμε μια μικρή αναδρομή. 

Η 25χρονη (τότε) κόρη του Λόρδου του Sussex και ο νεαρός Πρίγκιπας, γνωρίστηκαν το 1972, οπότε και ξεκίνησε το ρομάντζο τους. Πολλοί λένε ότι δεν σταμάτησε ποτέ.

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, η Camilla παντρεύεται τον Andrew Parker Bowles, με τον οποίο αποκτά δύο παιδιά, τον Thomas και τη Laura. Συνεχίζει ωστόσο να βρίσκεται με τον Κάρολο, ακόμα και μετά τον δικό του γάμο με την Lady Diana Spencer, το 1981. Άλλοτε βρίσκονται στην οικογενειακή κατοικία εκείνου, άλλοτε στο δικό του. Μέχρι το 1994, οπότε η παράνομη σχέση τους αποκαλύπτεται.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος υποχρεώνεται να το παραδεχτεί δημοσίως. Λίγους μήνες μετά, η Camilla χωρίζει. Δύο χρόνια αργότερα, στο διαζύγιο οδηγούνται και ο Κάρολος με την Diana.

Tα χρόνια περνούν και το ζευγάρι δεν ξαναχωρίζει ποτέ (παρά τον πόλεμο της κοινής γνώμης και του Τύπου). Το 2005, παντρεύονται με μία σεμνή τελετή στο Windsor.

Λίγο- πολύ, αυτή η ιστορία είναι γνωστή. Υπάρχουν όμως και λεπτομέρειες για την πιο "αντιπαθητική" κυρία του θρόνου, που δεν ήξερες.

- Της επιτράπηκε, μετά το γάμο της με τον Κάρολο, να χρησιμοποιήσει τον τίτλο Princess of Wales, αλλά επέλεξε να μην το κάνει προς σεβασμό για την Diana.

- Στον ελεύθερό της χρόνο, διαβάζει, ψαρεύει, περιποιείται τα λουλούδια της και ζωγραφίζει.

- Ένα νέο τριαντάφυλλο, ονομάστηκε προς τιμήν της "Duchess of Cornwall" το 2005.

- Είναι μακρινή συγγενής με τη Madonna και τη Celine Dion.

- Έχει τρία σκυλάκια ράτσας Jack Russell, τα Tosca, Rosie και Beth.

- Είναι μεγάλη fan του τηλεοπτικού show "The Killing".

- Το μυστικό ομορφιάς της είναι μάσκες από βασιλικό πολτό

- Παλαιότερα εργαζόταν ως γραμματέας.

- Ήταν μανιώδης καπνίστρια, αλλά το έκοψε γιατί ο Κάρολος είναι αντικαπνιστής.

Δες εδώ τα 100 νυφικά φορέματα διάσημων που έμειναν στην ιστορία της μόδας (πολλά εξ αυτών, "βασιλικά").