JFK: Ήταν (και) δίγαμος; Αποκάλυψη σοκ!

Η κρυφή ζωή του άτακτου προέδρου πριν τον γάμο με την Jackie!
JFK: Ήταν (και) δίγαμος; Αποκάλυψη σοκ!



Ο πρόεδρος John Kennedy έχει όσο λίγοι απασχολήσει τα μέσα στον 20ο αιώνα τόσο πριν όσο και μετά το θάνατό του. Εκτός τη θυελλώδη σχέση του με την Marilyn Monroe, για την οποία κονταροχτυπήθηκε με τον αδερφό του, αυτή τη φορά στο φως της δημοσιότητας έρχεται άλλο ένα θέμα ερωτικής φύσης που ταράζει τα νερά.

Σοκ! Η DailyMail υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος JFK ήταν δίγαμος και υπάρχουν αποδείξεις που τόσα χρόνια είχαν κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από ένα πάρτι με άφθονο ποτό ο John Kennedy και η socialite Durie Malcolm (Μiss Αμερική 1946) έφυγαν και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 1947, γιατί πολύ απλά ο John ήθελε να κοιμηθεί μαζί της! 

Αυτή η ατασθαλία του προέδρου, θεωρείτο αγκάθι στην πορεία προς τον Λευκό Οίκο, έτσι ο πατέρας του, Joe Kennedy, απαίτησε όλα τα επίσημα αρχεία -που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία- να καταστραφούν. Στη συνέχεια, τα αδερφια του Jack και Robert Kennedy χρησιμοποίησαν την επιρροή τους για να παρεμποδίσουν τις έρευνες των δημοσιογράφων, ώστε να αποφύγουν ένα πιθανό πολιτικό σκάνδαλο.

Έτσι, ενώ υπάρχουν από το FBI στοιχεία για το γάμο τους, τα έγγραφα του διαζυγίου αγνοούνται. Αυτό σημαίνει είτε ότι καταστράφηκαν είτε ότι δεν υπήρξαν ποτέ. Υψηλόβαθμοι παράγοντες της κοινωνικής και πολιτικής ζωής κάνουν λόγο για το δεύτερο, ενώ κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι ήταν κοινό μυστικό ο γάμος του με τη Malcolm κι ότι ποτέ δεν πήραν διαζύγιο. Καθώς, ένα διαζυγίο από ένα γάμο με μια ανερχόμενη celebrity θα ήταν τροχοπεδή για την προεδρία. Η μελλοντική Πρώτη Κυρία δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι μια από το σωρό, χωρίς μόρφωση, παιδεία, στιλ, φινέτσα και class, ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ουσιαστικά, λοιπόν, ο JFK, παρότι ποτέ, μέχρι τις μέρες μας, δεν υπήρξαν έγγραφα διαζυγίου αλλά μόνο αυτά του γάμου, ήταν ένας από τους πιο διάσημους δίγαμους του πλανήτη. Καημένη, Jackie!

Ποτέ δεν θα μάθουμε αν το ήξερε ή όχι!

 

Για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται περισσότερες πληροφορίες να δουν το φως της δημοσιότητας άμεσα. Μέχρι τότε, όμως, μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ περισσότερα καλά κρυμμένα μυστικά του Hollywood!