Mick Fanning: Η συναρπαστική ζωή του σέρφερ που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία

Πόσα βγάζει το χρόνο και πώς είναι η γυναίκα του; Ήξερες ότι έχασε τον αδερφό του;
Mick Fanning: Η συναρπαστική ζωή του σέρφερ που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία



Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πέσει στην αντίληψή σου το βίντεο με τον γνωστό σέρφερ Mick Fanning να δέχεται επίθεση από καρχαρία στους τελικούς του J-Bay Open στη Νότια Αφρική. Ο 35χρονος Αυστραλός και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μας έκοψε την ανάσα με το τρελό συμβάν που του έτυχε που παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή του. Ακόμα να το δεις; Πάτα play παρακάτω. 

Μετά από αυτό που παρακολούθησες, ο αθλητής έγινε ήρωας στα μάτια του κόσμου. Όλοι ζήσαμε την αγωνία του και φυσικά χαρήκαμε για την επιβίωσή του που ήταν θέμα τύχης. 
Είναι όμως τόσο τυχερός και στην υπόλοιπη ζωή του; Πώς είναι η καθημερινότητά του; 

Καταρχάς, ο ίδιος είναι επενδυτής ακινήτων και έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό portfolio εκατομμυρίων γύρω από την παραθαλάσσια πόλη της Tweed Heads, στα σύνορα μεταξύ της Νέας Νότιας Ουαλίας και του Queensland, όπου ζει με τη σύντροφό του, επιχειρηματία και μοντέλο, Karissa Fanning.

Όπως φαντάζεσαι είναι πάμπλουτος αφού είναι ο 19ος υψηλότερα αμειβόμενος αθλητής. Σκέψου μόνο ότι το περασμένο έτος εβγαλε 2,7 σύμφωνα με την λίστα πλουσίων BRW.
Και σα να μην έφταναν αυτά, ο Fanning εμπλέκεται στην εταιρία σανδαλιών Reef Sandal που κατασκευάζει υποδήματα που μπορούν να ανοίξουν... μπουκάλια με τον πάτο τους.  

Η γνωριμία με τη γυναίκα του έγινε μέσω κοινών γνωστών το 2004. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008. Η κυρία Fanning είναι event stylist και έχει το δικό της website για γάμους που λέγεται «The Lane». 
Η πρώτη κυρία της καρδιάς του Fanning, βέβαια, είναι η μητέρα του, Elizabeth Osborne η οποία ακόμα να συνέλθει από το σοκ. Η ίδια έβλεπε το διαγωνισμό από την τηλεόραση και έτσι παρακολούθησε live την επίθεση. «Ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση και να τον τραβήξω έξω. Ήμουν τόσο φοβισμένη» δήλωσε στην τηλεόραση της ABC δακρυσμένη. 

Και βέβαια, η ίδια σκέφτηκε τον αδικοχαμένο της γιο Sean που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην ηλικία των 17 χρονών (όταν ο Fanning ήταν 16). Ο θάνατος του Sean ήταν και ο λόγος που ο Fanning άρχισε να εκτιμάει τη ζωή του και θέλησε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: Να γίνει επαγγελματίας σέρφερ. Κάτι που εκείνος και ο αδερφός του ήθελαν να κάνουν μαζί. 

Δες ΕΔΩ τους πιο hot σέρφερ.