H απιστία μας κάνει καλό! Η Sandra Bullock ξέρει

Πώς από «κακομοίρα» έγινε η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.
H απιστία μας κάνει καλό! Η Sandra Bullock ξέρει



Δεν σου κρύβω πως όταν η διευθύντριά μου με ενημέρωσε ότι η Sandra Bullock έχει σήμερα γενέθλια και κλείνει τα 51 βαριόμουν να αφιερώσω το χρόνο μου γράφοντας για τη ζωή της. Είναι που τα συναισθήματά μου γι’ αυτή την ηθοποιό είναι πολύ αγνά και αθώα.

Ήταν η πρώτη γυναίκα που κοίταξα στην οθόνη μου και ένιωσα σαν έφηβη ότι μπορώ να της μοιάσω, μιας και ποτέ δεν ήταν πολύ glamorous για τα δεδομένα Χόλιγουντ. Ένα κορίτσι απλό, άγαρμπο, με ζεστό χαμόγελο και ανεπιτήδευτη ομορφιά που θα μπορούσε να ανήκει στην παρέα σου και να σου λέει ότι έχει να κάνει σεξ κοντά ένα χρόνο. Την έβλεπα στο «Speed», το «Παγιδευμένη στο Διαδίκτυο» και το «Ενώ εσύ κοιμόσουν» και ήξερα ότι αυτή η κοπέλα θα είναι καλό παιδί και στην πραγματική της ζωή. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο βαριόμουν να γράψω για τη ζωή της. «Καλό παιδί, καλό Πάσχα» που λένε. 

Έλα όμως που η διευθύντρια Κατερίνα με έκανε να προσέξω μία λεπτομέρεια που αγνοούσα τόσα χρόνια: Το πόσο πολύ άλλαξε μετά τις απιστίες του συζύγου της Jesse James και το διαζύγιο. Για την ακρίβεια, το 2010 ήταν το έτος- σημείο κατατεθέν για τη ζωή της μιας και από τότε μπήκε στην αφρόκρεμα του Χόλιγουντ. Και βαθιά μέσα μου είμαι σίγουρη ότι οφείλεται στο γεγονός ότι απομακρύνθηκε από μία σχέση που την έφθειρε. 

Δεν θυμάσαι την ιστορία; 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015 και τον Μάρτιο του 2010 άρχισαν να βγαίνουν γυναίκες στα media λέγοντας ότι έχουν κάνει σεξ με τον James μεταξύ αυτών και η στρίπερ Michelle McGee. Ναι εκείνο το κορίτσι που μόνο στη μύτη δεν έχει τατουάζ.

Εκείνος τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη η Bullock όμως έκανε αίτηση διαζυγίου και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Η Bullock υιοθέτησε μωρό (είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες με το σύζυγό της), τον Louis (ο οποίος παρεμπιπτόντως μέχρι σήμερα δεν ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά του). 

Εν πάση περιπτώσει...

Ο μεν James άλλαξε προς το χειρότερο. Ναι ξαναπαντρεύτηκε. 

Η δε Bullock προς το καλύτερο. Δηλαδή...

Έγινε ακόμα πιο αγαπητή στις γυναίκες το πλανήτη μιας και οι απανταχού απατημένες ταυτίστηκαν μαζί της. 

Έγινε αφοσιωμένη μαμά. 

Έκανε την ερμηνεία της ζωής της στο «Gravity» με αποτέλεσμα να υποκλιθούν κριτικοί και κοινό στις υποκριτικές της ικανότητες και να κερδίσει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ. (Είχε ήδη βέβαια κερδίσει Όσκαρ για το «The Blind Side»). Με το «Gravity» όμως η Bullock απέβαλλε μια για πάντα από πάνω της τη ρετσινιά του κοριτσιού των ρομαντικών κομεντί. 

Έκανε γραμμωμένο σώμα πέφτοντας με τα μούτρα στις pilates, το kick boxing και το ποδήλατο. 

Απέκτησε μοναδικό στιλ. Για την ακρίβεια δες την πριν το διαζύγιο με το κοντό φουστάνι και μετά το διαζύγιο με το κόκκινο φόρεμα και θα καταλάβεις τι εννοώ. 

Πάρε και bonus μία κάκιστη εμφάνιση με τον Ryan Gosling (ήξερες ότι είχαν σχέση;).  

Και πρόσφατα στέθηκε η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου από το περιοδικό «People». 

Άκου ΕΔΩ την τρομοκρατημένη κλήση της Sandra Bullock στην αστυνομία.