Tamara Ecclestone: Το εκκεντρικό lifestyle του μωρού (!) της κληρονόμου της F1!

Το βρέφος ντύνεται με Dolce&Gabbana, κάνει μανικιούρ, πολυτελείς διακοπές, έχει Bentleyκαι μετακινείται με ελικόπτερο!
Tamara Ecclestone: Το εκκεντρικό lifestyle του μωρού (!) της κληρονόμου της F1!



Ποιος είπε ότι η ζωή είναι δίκαιη; Την  ώρα που οι περισσότεροι από εμάς, κάνουν τουρ στα ΑΤΜ των τραπεζών ελπίζοντας να μην έχει ουρά και να μπορούν να σηκώσουν και τα 60 ευρώ που δικαιούμαστε (άτιμα capital controls!), ελάχιστοι μπορούν να φανταστούν την πολυτελή ζωή της Tamara Ecclestone Rutland, της χρυσής κληρονόμου της Formula 1, και των 16 μηνών μωρού της.

Η διάσημη socialite, persona και jet setter δεν σταμάτησε –ή έστω περιόρισε- τις υπερβολές στον τρόπο ζωής της μετά τη γέννηση της κορούλα της, Sophia. Αλλά δεν έχασε ευκαιρία να την καλομάθει και να την μυήσει στον μαγικό κόσμο των χρημάτων.

Η μικρή, που γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 2014, στην σύντομη μέχρι τώρα ζωούλα της στον πλανήτη γη, απολαμβάνει τόσες ανέσεις και πολυτέλειες που θα έκαναν ακόμα και τον πιο εκκεντρικό ενήλικα celebrity να πρασινίσει από τη ζήλια!

Ήδη το μικρό έχει κάνει τόσα ταξίδια για διακοπές όσα ποτέ δεν έχουμε φανταστεί ή μάλλον δεν θα προλάβουμε σε αυτή τη ζωή να κάνουμε. Έχει ταξιδέψει σε κοσμοπολίτικα μέρη και πεντάστερα θέρετρα, όπως η Γαλλία, το Μαρόκο, το Μονακό, η Ίμπιζα, η Μύκονος, η Ταϊλάνδη, το Ντουμπάι και η Βόρεια Αμερική. Φυσικά, πάντα με το ιδιωτικό τους jet ή ελικόπτερο συνοδευόμενοι από αποσκευές και βαλίτσες που κοστίζουν περισσότερο από το ετήσιο εισόδημα μας.

Ενώ, σε δηλώσεις της πριν την γέννηση της κόρη της, η Tamara είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κακομάθει το μωρό, από ότι φαίνεται κάνει το αντίθετο-και μεταξύ μας, γιατί όχι, αφού έχει τη δυνατότητα;

Τα ρουχαλάκια της Sophia είναι από τις παιδικές σειρές των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ραπτικής, με πολλά από αυτά να είναι φτιαγμένα κατά παραγγελία. Το δωμάτιο της, στην οικογενειακή έπαυλη αξίας 70 εκατομμυρίων λιρών στο Kensington του Λονδίνου, άνετα θα μπορούσε να φιγουράρει στα σαλόνια των πιο extravagant περιοδικών μόδας και διακόσμησης. Ενώ, είναι γεμάτο από πανάκριβα παιχνίδια, όπως η μινιατούρα Bentley που της έκαναν δώρο για τα Χριστούγεννα.

Όπως όλα τα κοριτσάκια, η Sophia παίζει με τα Hermes, Valentino, D&G ρούχα της μαμάς της, ενώ όταν βαριέται τα γιγάντια λούτρινα και το παιχνιδόσπιτο της, οι τσάντες Michael Kors και Birkin γίνονται το τέλειο αυτοσχέδιο παιχνίδι απασχόλησης!

Ακόμα, δεν θα μπορούσε η εκατομμυριούχος κληρονόμος να μην της μάθει από νωρίς όλα τα μυστικά ομορφιάς της. Έτσι, μαμά και κόρη σαν γνήσιες κοκέτες απολαμβάνουν παρέα κούρες περιποίησης. Για παράδειγμα την ώρα που χτενίζουν την Tamara, η Sophia κάνει μανικιούρ! Ναι, καλά διάβασες…μανικιούρ στο 16 μηνών βρέφος!

Την ίδια στιγμή, βέβαια, που συγκρατούμε με νύχια και με δόντια τα ηθικοπλαστικά διδάγματα προς τη νεαρή μητέρα, κοιτώντας τις φωτογραφίες από το instagram της, θα θέλαμε να της φωνάξουμε, εκλιπαρώντας «Υιοθέτησε με, Tamara!».