Τα μυστικά ομορφιάς των stars της χρυσής εποχής του Hollywood!

Από DIY μάσκες και γιατροσόφια μέχρι "Don't try this at home" τρικ...
Τα μυστικά ομορφιάς των stars της χρυσής εποχής του Hollywood!Αν νομίζεις ότι οι σημερινές celebrities υιοθετούν περίεργες κούρες ομορφιάς και φτάνουν στα άκρα για την εμφάνιση τους, τότε είσαι πολύ γελασμένη. Σε σχέση με αυτά που έκαναν οι σειρήνες της χρυσής εποχής του Hollywood, δεν είναι τίποτα-σταγόνα στον ωκεανό!

Και μπορεί ο Oscar Wilde στο «Πορτραίτο του Dorian Gray» να έλεγε ότι «Η ομορφιά είναι μια μορφή ιδιοφυΐας, υψηλότερη από τη διάνοια καθώς είναι αυταπόδεικτη. Όπως, το φως του ήλιου, η άνοιξη ή η ασημένια αντανάκλαση του φεγγαριού στο νερό τη νύχτα. Δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης» δεν είχε μάλλον επίγνωση μέχρι που είναι ικανές οι γυναίκες να φτάσουν.

Χειρουργικές ταινίες, ξύρισμα, έλαια και απροσδόκητες χρήσεις των λαχανικών ήταν στην ημερησία διάταξη για το beaute. Έτσι, από τις απλές σπιτικές τεχνικές μέχρι τις extreme ιδέες που καλό θα είναι να μην επιχειρήσεις στο σπίτι, παρακάτω ακολουθούν τα μυστικά των μεγαλύτερων θρύλων και icons του που πέρασαν ποτέ από το κινηματογραφικό πανί.