Claudia Schiffer: Έχει γενέθλια και γίνεται 45!

Από αθώο κοριτσάκι σε σεξοβόμβα μεγατόνων!
Claudia Schiffer: Έχει γενέθλια και γίνεται 45!



Από το 1989 μέχρι σήμερα η Claudia Schiffer είναι ένα από τα μοντέλα της χρυσής εποχής των 90s που αγαπήθηκαν κι αποθεώθηκαν όσο λίγα. Την γνωρίσαμε ως το πρόσωπο της καμπάνιας των τζην Guess, κι έγινε η αγαπημένη των Versace, Valentino και Yves Saint Laurent, γράφοντας χιλιόμετρα στις πασαρέλες τους. Με αφορμή τα γενέθλια της σήμερα, το #FollowMe θυμάται τις ωραιότερες φωτογραφίσεις και στιγμές της μέχρι σήμερα σε μια super sexy gallery!

Την ανακάλυψε τυχαία ο Michel Levaton, ιδιοκτήτης του Metropolitan Model Agency, σε ένα νυχτερινό club στο Düsseldorf όπου είχε πάει να διασκεδάσει. Η Schiffer ήταν μόλις 17 χρονών. Υπέγραψε, εγκαταλείποντας μια για πάντα την ιδέα μιας καριέρας στη δικηγορία στο οικογενειακό τους γραφείο.

Η ομοιότητα με την Brigitte Bardot είναι το κλειδί για την επιτυχία. Όμως σύντομα αφήνει τη δική της σφραγίδα στο χώρο με την αθωότητα και την παγιδευμένη παιδικότητα της σε ένα κορμί για αμαρτίες. Με πάνω από 1000 εξώφυλλα στο ενεργητικό της, συνεχίζει να αποτελεί το πρόσωπο μεγάλων οίκων μόδας κι ομορφιάς, όπως είναι της L’ Οreal εδώ και 2 δεκαετίες αλλά και γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών.

Εκτός τις συμμετοχές της σε ριάλιτι κι εκπομπές μόδας, έκλεψε τις εντυπώσεις στις πρόσφατες καμπάνιες της Chanel, του  YSL, του Salvatore Ferragamo και των Dolce & Gabbana.

Ενώ, απέδειξε τις υποκριτικές της ικανότητες στις ταινίες Love, Actually και Zoolander, με πάντα την ίδια απορία να βασανίζει το μυαλό μας: Μα τι τρώει και μένει έτσι αδύνατη;

Τα βασικά δεν είναι άλλα από την καλή διατροφή, τον ύπνο και την άσκηση. Όμως, το μεγάλο της μυστικό κρύβεται στον χυμό ντομάτας, το πράσινο τσάι και τα αφεψήματα βοτάνων, τα εσπεριδοειδή, το σολομό και το αβοκάντο που είναι σε περίοπτη θέση στο διατροφικό της πλάνο.

Για ένα κορμί σαν της Claudia, ρίξε και μια ματιά σε ένα απόσπασμα με τη γυμναστική που ακολουθεί, από τη σειρά με τα DVD που είχε κυκλοφορήσει στα 90s.