Caitlyn Jenner: Την έκαναν στολή για το Halloween!

Μια περίεργη ιστορία που έχει προκαλέσει την κατακραυγή…
Caitlyn Jenner: Την έκαναν στολή για το Halloween!



Ο Bruce Jenner πριν από τέσσερις μήνες προχώρησε σε επέμβαση αλλαγής φύλου και μας συστήθηκε σαν Caitlyn. Από εκείνη την ημέρα και μετά την εμφάνιση της στο… θρυλικό (πλέον) εξώφυλλο του Vanity Fair έχει γίνει σύμβολο στην gay κοινότητα. Υπάρχουν ωστόσο και επιτήδειοι που προσπαθούν να πλουτίσουν από την 65χρονη transgender…

Τι σκέφτηκαν λοιπόν; Με το Halloween να πλησιάζει (αντίστοιχες δικές μας Απόκριες που γιορτάζεται 31 Οκτωβρίου) λάνσαραν στην αγορά… στολές Caitlyn Jenner! Για την ακρίβεια υπάρχουν δυο εκδοχές για όποιους ενδιαφέρονται να μεταμφιεστούν σε Caitlyn.

Στην πρώτη εκδοχή, ο ενδιαφερόμενος αγοράζει το λευκό σύνολο που φορούσε η 65χρονη transgender στο εξώφυλλο του Vanity Fair και μια κορδέλα που γράφει «Call me Caitlyn» ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει μια στολή αθλητή παρόμοια με εκείνη που φορούσε ο Bruce στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1978, όταν κατέκτησε το χρυσό στο δέκαθλο με την ίδια κορδέλα.

Αμέσως ξεκίνησε η… κατακραυγή κατά της εταιρείας Retailer Sprit Halloween για την κίνηση αυτή στο διαδίκτυο μέσα από τα social media, με την Lisa Barr, senior director, να παίρνει θέση, δηλώνοντας: «Η εταιρεία μας δημιουργεί εδώ και πολλά χρόνια κουστούμια που βασίζονται σε celebrity, δημόσια πρόσωπα, ήρωες και υπερήρωες. Νιώθουμε πως η Caitlyn είναι στην ομάδα που ανέφερα».

Την άποψη της Barr δεν φαίνεται να συμμερίζεται πάντως ούτε η gay κοινότητα που μαζεύει ήδη υπογραφές για να αποσυρθούν άμεσα οι δυο μεταμφιέσεις από την αγορά.

«Το κέρδος από αυτές τις στολές βασίζεται καθαρά και μόνο στην ομοφοβία και βάζει τον ρατσισμό σε πρώτο πλάνο», δήλωσε ο Addison Vincent, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να μαζέψει τις υπογραφές.

Από την πλευρά της η Jenner δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για το θέμα ενώ για την ιστορία οι στολές κοστίζουν 75 δολάρια.

Πραγματικά περίεργη έμπνευση…

H πρώτη στολή

Η δεύτερη στολή

Και το εξώφυλλο-έμπνευση για τις στολές...