Melania Trump: Τι ξέρεις για τη γυναίκα του Donald Trump (που θέλει να γίνει πλανητάρχης);

Ποια είναι η μετανάστρια καλλονή που κοιμάται στο πλάι του δισεκατομμυριούχου wannabe προέδρου των ΗΠΑ.
Melania Trump: Τι ξέρεις για τη γυναίκα του Donald Trump (που θέλει να γίνει πλανητάρχης);



Θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι τις τελευταίες μέρες διαβάζεις συνεχώς ειδήσεις για τον Donald Trump. O Αμερικανός μεγιστάνας, είναι ο νέος υποψήφιος που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και κατ’ επέκταση και την Προεδρία της Αμερικής το 2016. Και ΕΔΩ μπορείς να διαβάσεις όσα μάθαμε για την περίπτωσή του. 

Με μεγάλη περιέργεια, λοιπόν, διαβάσαμε στο dailybeast ένα άρθρο που αφορά στη γυναίκα του και wannabe πρώτη κυρία των  ΗΠΑ, τη Melania Trump. 
Τι ξέρουμε, λοιπόν, για την τρίτη γυναίκα του Donald Trump πέρα από το ότι υπήρξε ένα supermodel που πόζαρε για το Sports Illustrated και ότι μένει σε ένα τριώροφο πολυτελές σπίτι στο Manhattan; 

Η Melania Trump είναι 45 χρονών, γεννήθηκε στη Σλοβενία, ήταν φοιτήτρια αρχιτεκτονικής, έχει το δικό της brand κοσμημάτων και προιόντων περιποίησης δέρματος και είναι η μαμά του 9χρονου Barron Trump.

Γενικώς, είναι μια γυναίκα που κρατάει τους τόνους χαμηλούς. Και ενώ οι άλλοι Ρεπουμπλικανοί αξιοποιούν στο έπακρον τις γυναίκες τους στον προεκλογικό τους αγώνα προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους, η κυρία Trump έχει εμφανιστεί δημόσια μόνο δυο φορές στο πλευρό του άντρα της: Για την ακρίβεια, στην έναρξη της καμπάνιας του και στο debate των Ρεπουμπλικανών στο Cleveland. 

Την ίδια ώρα, η Melania αρνείται πεισματικά να παραχωρήσει συνεντεύξεις στα αμερικανικά media. Όταν, μάλιστα, μία ομάδα Ρεπουμπλικανών στην Iowa προσκάλεσε την Melania σαν ομιλήτρια, οι εκπρόσωποι του Trump αντιπρότειναν την κόρη του, Ivanka. 
Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Trump σε μία συνέντευξή του στο CNN εξήγησε ότι η ίδια τον στηρίζει στην καμπάνια του και ότι θα ήταν εξαιρετική ομιλήτρια σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα υγείας των γυναικών. 

Πάντως, είτε είναι καλή ομιλήτρια, είτε όχι, η Melania λένε ότι σαν πρώτη κυρία των ΗΠΑ θα ήταν ένας συνδυασμός από Jackie Kennedy και Carla Bruni. 
Αναρωτιέσαι ποιες είναι οι απόψεις της σε σχέση με το μεταναστευτικό, με δεδομένο ότι η ίδια είναι μετανάστρια και έχει ένα σύζυγο που δηλώνει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα απελάσει όλους τους μετανάστες; 

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Trump, η Melania συμμερίζεται τις απόψεις του σε σχέση με την παράνομη μετανάστευση. «Συμφωνεί μαζί μου καθώς πέρασε από μία δύσκολη διαδικασία προκειμένου να γίνει Αμερικανίδα πολίτης. Ήταν πολύ σκληρό. Όταν τα κατάφερε ήταν πολύ περήφανη» δήλωσε ο υποψήφιος πλανητάρχης στο CNN.

Και μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει, αν αναλογιστείς ότι η κυρία Trump το 2012 είχε δηλώσει δημόσια ότι συμφωνεί με την απαίτηση του άντρα της να δει το πιστοποιητικό γεννήσεως του Barack Obama. «Εγώ έχω πιστοποιητικό γεννήσεως από τη Σλοβενία. Δεν θέλεις να δεις το πιστοποιητικό του Προέδρου; Δεν θέλει μόνο ο Donald να το δει. Θέλει να το δει ο Αμερικανικός λαός που τον ψήφισε και που δεν τον ψήφισε» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Melania το 2011. 

Πάντως, οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του Trump βλέπουν ως θετική την παρουσία της συζύγου του, καθώς την θαυμάζουν και τη θεωρούν κομψή και όμορφη. 

Τώρα τι νόημα έχει το αν είναι κομψή και όμορφη ενώ δεν μιλάει πουθενά δημόσια, δεν έχουμε καταλάβει. 

Τι ξέρεις για τη Hilary Clinton; Μάθε ΕΔΩ τα πάντα για τη γυναίκα που θέλει να γίνει πλανητάρχης.