Η ερωτική μου περιπέτεια με τον George Michael

Πώς είναι να κοιμάσαι μαζί με έναν διάσημο;
Η ερωτική μου περιπέτεια με τον George Michael



Μπορεί να ξέρεις απ' έξω και ανακατωτά τα τραγούδια του George Michael, όμως ίσως να έχεις ξεχάσει ότι ο θρυλικός καλλιτέχνης έχει και προσωπική ζωή. Έχεις ακούσει για τα ερωτικά του σκάνδαλα, για τις καταχρήσεις και για το ότι πήρε λίγο βάρος, όμως έτσι δεν τον έχεις δει.

Το  "Mirror" δημοσιεύει το στόρι του 64χρονου κομμωτή Carlos Arturo Ortiz, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε μια θυελλώδη αλλά σύντομη ερωτική περιπέτεια με τον διάσημο τραγουδιστή,

Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, o pop star είχε πετάξει το μπλουζάκι του και πόζαρε μαζί με τον Carlos για μία selfie. Βέβαια, αυτό δεν αποδεικνύει την ερωτική τους σχέση αλλά και πάλι η ιστορία έχει ενδιαφέρον. Άλλωστε, ο Κολομβιανός κομμωτής υποστήριξε ότι οι στιγμές που πέρασε μαζί του ήταν οι πιο ευτυχισμένες της ζωής του, ενώ δήλωσε ότι ήταν η ψυχολογία του ήταν άσχημη όταν το ρομάντζο τους έφτασε σε ένα τέλος.

Αν και σήμερα, σαν παρατηρητής της πολυτάραχης ζωής του George Michael, έδειξε μια ανησυχία για την περίπτωσή του. "Έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τις στιγμές που περάσαμε μαζί, οπότε μου ήταν πολύ θλιβερό όταν διάβαζα ιστορίες που έγραφαν ότι δεν είναι στα καλύτερά του. Ό,τι και να είναι αυτό που τον απασχολεί, ελπίζω να επανέλθει γρήγορα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς τα πέρασαν όμως εκείνο το βράδυ; Οι δυο τους γνωρίστηκαν κάνοντας online chat και ο 52χρονος star τον κάλεσε κατευθείαν στο ξενοδοχείο του στο Σίδνει, στο Park Hyatt. O Carlos δεν ήξερε αρχικά τι να περιμένει από εκείνον, αλλά η ευγένεια του George τον γοήτευσε κατευθείαν."Με κάλεσε στο δωμάτιό του και μου είπε να έρθω κατευθείαν πάνω. Όταν άνοιξε την πόρτα δεν φορούσε τίποτα από πάνω, μόνο μια φόρμα, ήταν χαμογελαστός και με προσκάλεσε μέσα. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, γυμνασμένος και έσφυζε από ζωή και ενέργεια. Συναντηθήκαμε και περάσαμε υπέροχα, ταιριάξαμε απόλυτα. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μιλούσαμε ατελείωτες ώρες για τα πάντα. Έγειρε το κεφάλι του πάνω μου και συζητήσαμε για τη ζωή. Ήταν πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, ήρεμος ενώ κάποιες φορές φαινόταν κάπως πεσμένος" περιέγραψε στο Mirror.

Ο Michael, δεν άργησε να τον προσκαλέσει στην Αγγλία, λέγοντάς του ότι εκεί διατηρεί τέσσερα σπίτια. "Μου είπε πως είχε ένα φίλο με τον οποίο ζούσαν μαζί, όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους. Του είπα ότι δεν μπορούσα να τον επισκεφτώ ενώ ζούσε με τον φίλο του, αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε επαφή από το τηλέφωνο. Συνεχίσαμε να μιλάμε, αλλά κάποια στιγμή χαθήκαμε".

Τελευταία φορά, πάντως, που μάθαμε τα νέα του τραγουδιστή των Wham! ήταν τον περασμένο Ιούνιο όπου τα δημοσιεύματα τον ήθελαν σε κλινική αποτοξίνωσης στη Ζυρίχη. Ο ίδιος, βέβαια, χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα "σκουπίδια" και έτσι το θέμα ξεχάστηκε.

Δες ΕΔΩ 20 πράγματα που δεν ξέρεις για τον George Michael.