Υιοθετημένοι celebrity: Ήξερες ότι η Marilyn Monroe και ο Bill Clinton, είναι σε αυτή τη λίστα;

Αυτοί και άλλοι celebrity που δεν γνώριζες ότι έχουν υιοθετηθεί.
Υιοθετημένοι celebrity: Ήξερες ότι η Marilyn Monroe και ο Bill Clinton, είναι σε αυτή τη λίστα;Κάθε μέρα είναι και μια νέα ευκαιρία να μάθουμε ακόμα μια πληροφορία για κάποιον celebrity, που δεν την είχαμε ξανακούσει. Κάπως έτσι έπεσε στα χέρια μας μια λίστα με τους διάσημους που δεν μεγάλωσαν με τους φυσικούς τους γονείς, αλλά υιοθετήθηκαν.

Η αποκάλυψη έρχεται πάντα από τους ίδιους, οι οποίοι σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν ότι γονιός δεν είναι αυτός που σε φέρνει στον κόσμο αλλά αυτός που σε μεγαλώνει με αγάπη.

Marilyn Monroe
H "ασταθής" ψυχολογικά μητέρα της Norma Jeane Mortenson (το πραγματικό όνομα της star), την έδωσε για υιοθεσία. Όταν η Marilyn ήταν επτά, η μητέρα της προσπάθησε να την πάρει πίσω από τους θετούς γονείς της. Δεν τα κατάφερε και τελικά η μικρή πέρασε στα χέρια της πολύ καλής φίλης της μητέρας της, Grace McKee, με την οποία έμεινε για λίγα χρόνια, μέχρι που μεταφέρθηκε στο ορφανοτροφείο Hollygrove στο LA.  

Jamie Foxx
Υιοθετήθηκε σε ηλικία 7 μηνών από τη γιαγιά του.

Steve Jobs
Γεννήθηκε το 1955 και υιοθετήθηκε σχεδόν αμέσως από το άκληρο ζευγάρι Paul and Clara Jobs.

Nelson Mandela
Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν 9 ετών. Στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τον αρχηγό της φυλής του και τη σύζυγό του.

Nicole Richie
Γεννήθηκε με το όνομα Nicole Camille Escovedo και ο πατέρας της ήταν μουσικός στην μπάντα που συνόδευε τον Lionel Richie στις περιοδείες του. Όταν η Nicole έφτασε 3 ετών, οι γονείς της αποφάσισαν να τη μεγαλώσει ο Lionel Richie και η σύζυγός του Brenda, γιατί οι ίδιοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα.

Debbie Harry
Η τραγουδιστρια των Blondie υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στο New Jersey. Όλα αυτά μέχρι τα 18 της, οπότε μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε από σερβιτόρα, μέχρι κουνελάκι του Playboy, ώσπου να βρει το δρόμο της ως τραγουδίστρια.

John Lennon
Από την ηλικία των 5 μεγάλωσε με τη θεία και τον θείο του στο Liverpool, όταν ουσιαστικά εγκαταλήφθηκε από τους γονείς του.

Bill Clinton
Ο πατέρας του πέθανε, πριν καν γεννηθεί. Η μητέρα του τον άφησε για κάποια χρόνια με συγγενείς για να σπουδάσει νοσηλευτική, αλλά επιστρέφοντας ο μικρός Bill, υιοθετήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του, Roger Clinton.

Ray Liotta
Υιοθετήθηκε όταν ήταν 6 μηνών από το ζεύγος Mary and Alfred Liotta κάτι που το γνώριζε από πολύ μικρός. Τους πραγματικούς γονείς και τα αδέρφια του, τα γνώρισε σε ηλικία 40 ετών.

Δες εδώ τους πρωταγωνιστές του Baywatch και πώς είναι σήμερα.