Αποκωδικοποίηση τώρα! Δείξε το μούσι σου να σου πω ποιος είσαι

Ας μιλήσουμε για τρίχες...
Αποκωδικοποίηση τώρα! Δείξε το μούσι σου να σου πω ποιος είσαι



Μούσι να ναι και ό,τι να ναι; Ξέχνα αυτή τη λογική που έχουν πολύ Έλληνες και διάβασε προσεκτικά την ανάλυση που έκανε για τo huffingtonpost.com ο Allan Peterkin, ειδικός σε ό,τι έχει να κάνει με τις τρίχες του προσώπου.

Τι σημαίνει το κάθε στιλ; Παρακάτω θα βρεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς.

Πυκνό μούσι

O «ηλικιωμένος» άντρας. «Πολύς κόσμος συνδέει αυτό το μούσι με τους λόγιους άντρες ενώ κάποιοι κάνουν θρησκευτικούς συνειρμούς (βλέπε Μωυσή και Χριστό). Οπότε έχει κάποιο κύρος. Είναι κάπως παλιομοδίτικο αλλά σίγουρα βλέπουμε και νέους άντρες να το υιοθετούν».

Μουσάκι

Ο άντρας που ζει στο παρελθόν. «Αυτό το μούσι ήταν trend στα μέσα των 90s. Τότε ήταν statement. Kάποιοι άντρες ακόμα το επιλέγουν αλλά όπως μου είχε πει κάποτε ένας τύπος, “αν ο πατέρας σου και ο οδοντίατρός σου ακόμα έχουν μουσάκι, ήρθε η ώρα να αλλάξεις το λουκ σου”».

Ατημέλητο/ Ξύρισμα 3 ημερών

Ο trendy άντρας. «Είναι το μούσι που θα δεις ξεφυλλίζοντας τα αντρικά περιοδικά. Μία στις τρεις διαφημίζεις περιλαμβάνουν μοντέλα με ακριβώς αυτό το στιλ. Καμιά φορά είναι λίγο πιο έντονο το μουστάκι ή οι φαβορίτες αλλά αυτό είναι το concept. Η μόνη παρανόηση είναι ότι ο κόσμος νομίζει ότι είναι εύκολο και απλά χρειάζεται να σηκωθείς από το κρεβάτι. Αλλά με κάποιον τρόπο πρέπει να το διατηρήσεις».

Φαβορίτες

Ο άντρας παιχνιδιάρης. «Όλοι σκέφτονται τον Elvis όποτε ακούν για φαβορίτες. Οι φοιτητές και οι hipster πειραματίζονται με αυτές. Είναι ένα παιχνιδιάρικο look».

Το λεγόμενο «chinstrap»

Ο άντρας που απελπισμένα αποζητάει την προσοχή σου. «Είναι ο άντρας που θέλει να τον ρωτήσεις για το μούσι του».

Μουστάκι

O άντρας που είναι λίγο δήθεν. «Ιστορικά, είναι το χειρότερο είδος. Την περίοδο των 70s συνδέθηκε σεξουαλικά με τους swinger, τους πορνοστάρ και τους gay και τους bisexual. Αλλά πλέον δεν υπάρχει κάποια προκατάληψη γιατί έχει συνδεθεί με φιλανθρωπικά κινήματα όπως το Movember. Οι νέοι πάντως που το υιοθετούν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση, δεν πιστεύουν ότι το μουστάκι τους σημαίνει κάτι, ούτε όμως τους νοιάζει κι όλας».

Μουστάκι - Πέταλο

O άντρας – επαναστάτης. «Θεωρούνταν πάντα το μουστάκι των μοτοσικλετιστών και των παλαιστών. Ή απλά είναι συνδεδεμένο με διασήμους όπως ο Hulk Hogan».

Γυριστό μουστάκι

Ένας άντρας με ευχάριστη προσωπικότητα. «Θυμίζουν ευγενείς από το νότο και το παίκτη του baseball Rollie Fingers».

Μουστάκι – μπάλωμα

Ένας άντρας παράξενος. «Το είχαν οι Beatniks στα 50s και μετά υιοθέτησαν το look οι hippies στα 60s».

Ξυρισμένο πρόσωπο

O άντρας - κολεγιόπαιδο. «Νομίζω ότι αυτή η τάση έρχεται και φεύγει. Προβλέπω όμως ότι σύντομα θα θελουμε όλοι να γίνουμε σαν τον πρωταγωνιστή των Mad Men».

α μούσι για έναν άνθρωπο, από τι ψηφίζει, μέχρι τη θρησκεία του και τα βιβλία που διαβάζει. Αλλά σήμερα, δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά εκτός και αν τον ρωτήσεις.

Δες ΕΔΩ μερικούς σέξι άντρες με πολύ άσχημα μούσια.