Bradley Cooper: Είναι ο μαμάκιας του Hollywood;

Όλες οι φορές που η μαμά του star ήρθε στο επίκεντρο.



Χέρι - χέρι με τη μαμά του Gloria εμφανίστηκε ο Bradley Cooper στα SAG Awards με αποτέλεσμα τα social media να τον έχουν βαφτιστεί μαμάκια του Hollywood. Δεν πρόκειται, όμως, για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση καθώς η μητέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, συχνά εμφανίζεται σε παπαράτσι στιγμιότυπα, ενίοτε και με τα κορίτσια του γιου της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Bradley Copper, Irina Shayk και κυρίας Gloria σε παραλία στο New Jersey το 2015.

 

Δεν ξεχνιούνται όμως και οι τρεις τελευταίες επίσημες σχέσεις του. 

 

Η Suki Waterhouse ήταν η κοπέλα του από το 2013 μέχρι το 2015. Την πήρε μαζί με τη μαμά του στα περσινά Όσκαρ και έκατσαν δίπλα – δίπλα.  

Με τη Zoe Saldana τα είχε από το 2011 μέχρι το 2012. Ήταν αυτοκόλλητες με τη μαμά του καθώς έβγαιναν μόνες τους για σινεμά και φαγητό. 

Και με τη Renee Zellweger είχε δεσμό από τα 2009 μέχρι το 2011. Η ηθοποιός προφανώς ήταν Best Friend Forever με την κυρία Gloria αν κρίνουμε από την παρακάτω φωτογραφία. 

Μέχρι και στην φημολογούμενη σχέση του Jennifer Lawrence τη γνώρισε. 

Ο Cooper το 2013 είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «Details» ότι ζούσε με τη μητέρα του. Το θέμα, βέβαια, είναι λίγο ευαίσθητο μιας και η μετακόμιση έγινε μετά το θάνατο του πατέρα του από καρκίνο, δηλαδή το 2011.  Χαρακτηριστικά είχε πει: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Μάλλον δεν είναι εύκολο για εκείνη να μένει με το γιο της. Έτσι είναι η ζωή. Και τώρα, δύο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου μένουμε μαζί. Είμαστε πολύ δεμένοι με την οικογένειά μου και ο θάνατος του πατέρα μου μας στοίχισε. Το σοκ είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον».