Ο Tom Hardy είναι ο άντρας που λέει μόνο αλήθειες

Σήμερα έχει γενέθλια και χαζεύουμε όλες τις ημίγυμνες φωτογραφίες του.
Ο Tom Hardy είναι ο άντρας που λέει μόνο αλήθειες



Τα 38 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Tom Hardy, ο σέξι πρωταγωνιστής του «Mad Max» και εμείς βρήκαμε την κατάλληλη ευκαιρία να θυμηθούμε γιατί ένας άντρας που θα σου πει μόνο αλήθειες. Ένας άντρας που δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι πειραματιζόταν με άλλους άντρες και να πει ότι δεν τον νοιάζουν οι ημίγυμνες φωτογραφίες που ξέθαψαν από το MySpace. Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα θα μάθεις παρακάτω για τον διάσημο ηθοποιό. 

Μάλλον θα έχεις ξεχάσει ότι ο Tom ήταν «ο κακός» στην ταινία «The Dark Knight Rises» γνωστός και ως Bane. Για να υποδυθεί αυτό τον τρομακτικό ρόλο, πάντως, πήρε πολλά κιλά. 

Γνώρισε τη γυναίκα του στα γυρίσματα της ταινίας «Ανεμοδαρμένα Ύψη» του 2009 και αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο μετά. Ο λόγος για την ηθοποιό Charlotte Riley με την οποία παντρεύτηκε το 2014 και η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Τι είναι αυτό που λατρεύει πάνω της; Το γεγονός ότι είναι αγνή και ευγενική. 

Επίσης, ο Tom έχει έναν 7χρονο γιο, τον Louis Thomas από την προηγούμενη σχέση του με την Rachael Speed. 

Από το 1999 μέχρι το 2004 ήταν παντρεμένος με την Sarah Ward. 

Έχει ξεχασμένες στη σελίδα του στο MySpace ημίγυμνες κακοφωτισμένες φωτογραφίες για τις οποίες δεν μετανιώνει.   «Δεν νιώθω καμία ντροπή, ειδικά για την φωτογραφία με το χέρι μέσα εσώρουχο, αφού δείχνει έναν άνδρα στο φυσικό του περιβάλλον. Μπορεί να μην είμαι κανένας Άδωνις, αλλά σε αυτές τις φωτογραφίες νομίζω ότι είμαι» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Skynews. 

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για τη σεξουαλικότητά του. Την Κυριακή, μάλιστα, σε συνέντευξη τύπου στο Τορόντο για την προώθηση της ταινίας του «Legend» «έκοψε» τη συζήτηση για τη σεξουαλική του ταυτότητα κάπως έτσι. Παρόλα αυτά, στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι έχει πειραματιστεί με όλους και με όλα όμως το gay sex είναι κάτι που δεν του ταιριάζει. 

Τα τατουάζ του λένε από μια ιστορία για τη ζωή του, ενώ κανένα από τα σχέδια δεν είναι ανούσιο. Το τατουάζ σε σχήμα δράκου είναι ένα από τα λάθη που έκανε καθώς ήταν αφιερωμένο στην πρώην του. 

Στη νεαρή του ηλικία  είχε μπλεξίματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης το 2003, όταν ξύπνησε και γεμάτος αίμα και εμετό. 

Στα 21 του είχε κερδίσει σε ένα διαγωνισμό modeling. 

Έχει δύο διασωστικά σκυλάκια και πάντα κλέβει την παράσταση όταν είναι μαζί. Τα έχει φέρει μέχρι και στο κόκκινο χαλί.  

Τέλος, ήξερες ότι θεωρείται υποψήφιος για να ενσαρκώσει το ρόλο του James Bond; Δες ΕΔΩ ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι. 

 

Tags: