Τα Emmys live στο FollowMe! Πόσο κοστίζει το βραβείο;

Εδώ θα βρεις τα πιο ενδιαφέροντα fan facts της διοργάνωσης.
Τα Emmys live στο FollowMe! Πόσο κοστίζει το βραβείο;



Όπως θα ξέρεις, απόψε θα σε ενημερώνουμε ζωντανά και για τις εκλογές και για τα Emmys. Γι’ αυτό ήδη ξεκινήσαμε την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να είμαστε απολύτως ενημερωμένες για το event. Σήμερα, λοιπόν, μάθαμε μερικές παράξενες αλήθειες για τα Emmys, όπως για παράδειγμα ότι αν θέλεις να πάρεις το βραβείο σου στο σπίτι πρέπει να πληρώσεις 400 δολάρια...

1. Η Betty White ήταν υποψήφια για Emmy 6 διαφορετικές δεκαετίες της ζωής της και κέρδισε στις 4 από αυτές (1975, 1986, 1996 και 2010). Συνολικά έχει κερδίσει 5 βραβεία και έχει στο βιογραφικό της 21 υποψηφιότητες. 

2. Το πρώτο Emmy στην ιστορία δόθηκε σε μία εγγαστρίμυθο και την κούκλα της. Και συγκεκριμένα στην 20χρονη Shir­ley Dinsdale η οποία έκανε show μαζί με την κούκλα της Judy Splin-ters. 

3. Οι νικητές πρέπει να πληρώσουν αν θέλουν να πάρουν το βραβείο στο σπίτι τους. Κάθε αγαλματίδιο κοστίζει περίπου 400 δολάρια και συνίσταται από φτηνά επιχρυσωμένα μέταλλα.  

4. Ποιος έχει κερδίσει τα περισσότερα Emmy από ποτέ; Τα Όσκαρ! Η τελετή των Όσκαρ έχει κερδίσει 46 φορές και μετράει 195 υποψηφιότητες. 

5. To 1951, ο παρουσιαστής των Emmys ήταν ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια ονόματι Earl Warren. Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Warren, μάλιστα έκανε την εξής πρόβλεψη, σαν άλλος Βασίλης Λεβέντης: «Να δείτε που η τηλεόραση θα έχει μεγαλύτερη επιρροή στις ζωές των ανθρώπων απ’ ό,τι η ατομική βόμβα». 

6. Σε ένα από αυτά τα αγαλματίδια χαράκτηκε η φράση «Dick in a box» που αποτελεί το single των «The Lonely Island» και του Justin Timberlake. 

7. O Leonardo Di Caprio των Emmys είναι ο κωμικός ηθοποιός Bill Maher ο οποίος μετράει 30 υποψηφιότητες από το 1995 και καμία νίκη. 

8. Το Saturday Night Live έχει το ρεκόρ σε υποψηφιότητες. Ποιος είναι ο αριθμός;  Πάνω από 170! 

Δες ΕΔΩ τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα των Emmys:

 

Tags: