Ήρθε το τέλος! Ποιοι λένε ότι σήμερα καταστρέφεται η γη

Διάβασε γιατί πρέπει σήμερα να πούμε «αντίο ζωή».
Ήρθε το τέλος! Ποιοι λένε ότι σήμερα καταστρέφεται η γη



Καλημέρα και σε σένα. Σε περίπτωση που σου διέφυγε, σήμερα έχουμε 23 Σεπτεμβρίου 2015, που σημαίνει ότι σύμφωνα με κάποιους διαδικτυακούς προφήτες είναι η μέρα της συντέλειας. Για την ακρίβεια, όπου να ‘ναι ένας αστεροειδής θα συγκρουστεί με τη γη, γεγονός που γνωρίζει η NASA αλλά κάνει τα στραβά μάτια.   

Σου ακούγεται τρελό; Κι όμως, υπάρχει concept πίσω από αυτή τη θεωρία συνωμοσίας. 

Καταρχάς, υπάρχει η προφητεία των «ματωμένων» φεγγαριών.  Αυτή την περίοδο, οι εκλείψεις της Σελήνης ανήκουν σε τετράδα η οποία κλείνει το Σεπτέμβριο. Κάθε έκλειψη, συμπίπτει με μία εβραϊκή γιορτή και σηματοδοτεί το τέλος και την αποκάλυψη όπως περιγράφεται στη Βίβλο. Έτσι, πολλοί πιστεύουν ότι η οργή του Θεού θα εκδηλωθεί με τη μορφή του αστεροειδή που θα συγκρουστεί με τη γη στην έκλειψη του Σεπτεμβρίου.

Τρέχα γύρευε δηλαδή...

Οι συνωμοσιολόγοι, επίσης έχουν και άλλες αποδείξεις για τα δεινά που μας περιμένουν σήμερα. 

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Ομπάμα θα συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο στο Λευκό Οίκο. Την επόμενη μέρα ο Πάπας θα μιλήσει για πρώτη φορά στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Τελευταία φορά που αυτό συνέβη ήταν το 1965 με τον Πάπα Παύλο. 

Στις 15 Σεπτεμβρίου τελειώνει η αμερικανική άσκηση Jade Helm. 

Αυτή την περίοδο το πείραμα CERN θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι εκείνο ήταν υπεύθυνο για το σεισμό στο Νεπάλ. 
Ενώ μέχρι και η Google είναι στο κόλπο μιας και όπως λέει ο κύριος του βίντεο, αν πληκτρολογήσεις τη σημερινή ημερομηνία στο Google Maps σου βγαίνει το... CERN. 

Η προφανής αποθήκευση τροφής, όπλων και πυρομαχικών σε υπόγειες αποθήκες. 

Τα video games, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές που προσπαθούν να μας προειδοποιήσουν για την αποκάλυψη. Δεν έχεις δει Tomorrowland, ή Mission Impossible, Call of Duty Black Ops III ή και το πρόσφατο Mad Max. 

Παρόλα τα παραπάνω τρανταχτά και ακαταλαβίστικα επιχειρήματα η Nasa επιμένει να διαψεύδει την επερχόμενη συντέλεια έχοντας βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Η NASA δεν έχει γνώση κάποιου αστεροειδούς ή κομήτη σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη στην παρούσα φάση, οπότε η πιθανότητα μεγάλης πρόσκρουσης είναι ελάχιστη. Για την ακρίβεια, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, κανένα μεγάλο αντικείμενο δεν ενδέχεται να χτυπήσει τη Γη εντός των επόμενων αρκετών εκατοντάδων ετών». 

Θα δείξει εντός των επόμενων ωρών ποιος θα κερδίσει...

Δες ΕΔΩ τις θεωρίες συνωμοσίας για την προσελήνωση στο φεγγάρι. 

Δες ΕΔΩ την θεωρία που θέλει τον Tupac ζωνταντό

Δες ΕΔΩ τις θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατο του Paul Walker. Ποιος τον δολοφόνησε;