Ζακ Γαλιφιανάκης: Εσύ ξέρεις πώς αδυνάτισε;

Ο πιο weird τύπος του Hollywood έχει γενέθλια!
Ζακ Γαλιφιανάκης: Εσύ ξέρεις πώς αδυνάτισε;



Τα λόγια είναι περιττά για τον Ζακ Γαλιφιανάκη. Είναι ο άνθρωπος που θα σε κάνει να γελάσεις με τα αμήχανα αστεία του και θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, ακόμα και αν είσαι ο μεγαλύτερος σταρ του Hollywood. Αυτός ο παράξενος τύπος με τα μούσια έχει σήμερα γενέθλια, γίνεται 46 χρονών και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές αστείες πληροφορίες για εκέινον. 

Πρόσφατα, έκανε πλάκα ότι είναι ετοιμοθάνατος.  Θα ξέρεις ήδη ότι έχασε 25 ολόκληρα κιλά κόβοντας το αλκοόλ και το μούσι του. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Όταν όμως τον ρώτησαν στο κόκκινο χαλί για το lifestyle του, εκείνος απάντησε με έναν ανορθόδοξο τρόπο. 

Ρεπόρτερ: Άλλαξες τη διατροφή σου, ξεκίνησες γυμναστήριο; 
Γαλιφιανάκης: Όχι, απλά... πεθαίνω. 

Το μούσι του λέγεται «Shelley». Μη ρωτάς λεπτομέρειες....

Την πρώτη φορά που συμμετείχε σε ταινία υποδύθηκε ένα delivery boy. Ήταν 1999 και έπαιξε τον ντελιβερά στην ταινία «The King and Me». 

Έπαιξε στα βίντεο κλιπ της Fiona Apple (Not About Love) και του Kanye West (Can’t Tell Me Nothing). 

Παίρνει συνεντεύξεις από τους celebrity με τον πιο παράξενο τρόπο. Ό,τι πιο weird και αστείο παράλληλα έχεις δει σε συνέντευξη. Κάνε κλικ και θα καταλάβεις τι εννοώ. 

Προσπάθησε να απολυθεί. Ο ηθοποιός συμμετείχε σε μία σειρά που λεγόταν «Tru Calling» την οποία συνειδητοποίησε ότι σιχαινόταν. Έτσι, έκανε τα πάντα προκειμένου να απολυθεί. Για παράδειγμα, έπαιρνε το σενάριο στα χέρια του και έλεγε «καταπληκτικό σενάριο» και το πετούσε στα σκουπίδια. Η σειρά τελικά ακυρώθηκε. 

Δεν είναι κλασικός celebrity του Hollywood. Πάντα σιχαινόταν την υπερβολή των celebrity του Hollywood. Όταν του ζήτησαν να παρουσιάσει τα Όσκαρ, δήλωσε στην Guardian το εξής: «Κατά κάποιον τρόπο, θα μεταμορφωνόμουν σε κάτι που απεχθάνομαι». 

Για να καταλάβεις, διάβασε το διάλογο που είχε με φαν: 

Φαν: Hey, δεν είσαι ο τύπος από το «Hangover»; 
Ζακ: Όχι, όχι μου το λένε συνέχεια
Φαν: Αλήθεια; Μοιάζετε πολύ. 
Ζακ: Όχι. Τον σιχαίνομαι τον τύπο. Θεωρώ ότι είναι απαίσιος ηθοποιός. Άσε που είναι χοντρός.  

Δες ΕΔΩ πώς η εκπομπή του Γαλιφιανάκη έγινε trend στην Ελλάδα.