Το νέο σύμβολο; 12 φορές που η Ellen Page ενέπνευσε την gay κοινότητα

Πώς άλλαξε η ζωή της πρωταγωνίστριας του Juno.
Το νέο σύμβολο; 12 φορές που η Ellen Page ενέπνευσε την gay κοινότητα



Έχει τρελάνει τα media η Ellen Page από τότε που μας σύστησε την κοπέλα της Samantha. Η 28χρονη ηθοποιός είναι πιο ευτυχισμένη και περήφανη από ποτέ και προσπαθεί να διαδώσει το συναίσθημα ελευθερίας που νιώθει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. 

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τις 12 φορές που ενέπνευσε την gay κοινότητα μέσα από δηλώσεις της. 

Υπέφερα χρόνια γιατί φοβόμουν να κάνω outing. Υπέφερα πνευματικά, η ψυχική μου υγεία ήταν σε κίνδυνο, το ίδιο και οι σχέσεις μου. Και σήμερα στέκομαι εδώ μαζί σας και βλέπω την άλλη πλευρά αυτού του πόνου. – Το δήλωσε τη μέρα που έκανε outing, σε συνέδριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα (Human Rights Campaign's Time to Thrive conference) το 2014. 

Είμαι νέα, ναι, αλλά αυτό που έμαθα είναι ότι η αγάπη, η ομορφιά της, η χαρά της και ο πόνος της είναι το πιο απίστευτο δώρο που μπορείς να προσφέρεις και να λάβεις σαν άνθρωπος. Το αξίζουμε να αγαπηθούμε στο 100%, χωρίς ντροπή και συμβιβασμούς. –  Το είπε στο συνέδριο «Time to Thrive». 

Νιώθω πιο δημιουργική από ποτέ. Και είμαι σίγουρη ότι αυτό έχει σχέση με το ότι έβγαλα μερικά τούβλα από το backpack μου. – Το είπε στο «Flare Magazine» τον Ιούνιο του 2014. 

Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο πιο πολύ ένιωθα ότι κάτι πρέπει να συμβεί. Είχα την επιθυμία να αγαπήσω κάποιον ελεύθερα και να περπατήσω στο δρόμο κρατώντας το χέρι της κοπέλας μου. – Το είπε στο «Flare magazine» τον Ιούνιο του 2014. 

Είμαι πιο ευτυχισμένη απ’ όσο θα μπορούσα να φανταστώ. Τώρα νιώθω σα να μην είχα κρυφτεί ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ την ύπαρξή μου με διαφορετικό τρόπο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο δύσκολο και αδύνατο. Εύχομαι να το είχα κάνει νωρίτερα. – Το είπε στο «Variety» τον Ιούνιο του 2015. 

Δεν έχω φορέσει ούτε ένα φόρεμα από τότε που έκανα outing. Φοράω κοστούμια. Έχει κάνει την όλη εμπειρία μου πολύ καλύτερη. – Το είπε στο «Variety» τον Ιούνιο του 2015. 

Για πολύ καιρό σκεφτόμουν: «Δεν μπορώ να το κάνω. Λατρεύω το επάγγελμά μου, είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, οπότε θα κρατήσω τη σεξουαλικότητά μου κρυφή. Επειδή ακριβώς η δουλειά μου έχει σχέση με το να δημιουργείς μία ψευδαίσθηση». Και τέτοιου είδους χαζές δικαιολογίες.  – Το είπε στο «Hollywood Reporter» το Μάιο του 2014.   

Ήξερα ότι θα ήμουν πιο χαρούμενη. Αλλά δεν περίμενα ότι θα είμαι τόσο ευτυχισμένη και ότι κάθε μικρή πτυχή της ζωής μου θα έμοιαζε καλύτερη. – Το είπε στο «Hollywood Reporter» το Μάιο του 2014. 

Ήταν σίγουρα μία από τις πιο αγωνιώδεις στιγμές της ζωής μου και ταυτόχρονα ήμουν τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό που θα έκανα. Και τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη που εισέπραξα.  Το είπε στο «The Colbert Report» τον Μάιο του 2014. 

Ένιωθα συνεχώς μία πίεση ότι πρέπει να είμαι περισσότερο θηλυκή, ότι πρέπει να φοράω φουστάνια αλλιώς ο κόσμος θα πιστέψει ότι είμαι gay. Τώρα νιώθω ότι μπορώ να ντύνομαι όπως θέλω και το απολαμβάνω τόσο πολύ. - Το είπε στην «Vogue» τον Απρίλιο του 2014. 

Βλέπεις διαφορετικά τον κόσμο. Όταν κάνεις για πρώτη φορά κάτι που θεωρούσες αδύνατο, μετά τίποτα δεν μπορεί να σε φοβίσει. Ακόμα και οι συνεντεύξεις μου είναι πολύ πιο διασκεδαστικές. Για παράδειγμα, τώρα δεν χρειάζεται να ξανακάνω συζήτηση για ένα φόρεμα ή για τα τακούνια. Ποτέ ξανά. – Το είπε στο «Out» το 2014. 

Είναι τόσο όμορφο να είσαι στη δουλειά και να μπορείς να μιλάς για μία πρώην. Και να νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου και ότι μπορείς να συνδεθείς με τους ανθρώπους εκεί έξω. Είναι τόσο όμορφο που με βρίσκουν και μου λένε ότι δεν έχουν κάνει outing και αν έχω να τους δώσω καμία καλή συμβουλή . Υπάρχουν υπέροχες στιγμές που μοιράζομαι πια. – Το είπε στο Show της Ellen DeGeneres τον Απρίλιο του 2014. 

Δες ΕΔΩ ποιοι είναι οι πιο straight gay της Ελλάδας.