Αποκαλύψεις! Τι δείχνουν τα χείλια των celebrity για το ποιόν τους

Συναισθηματικά ασταθής η Kylie Jenner, σύμφωνα με την επιστήμη!
Αποκαλύψεις! Τι δείχνουν τα χείλια των celebrity για το ποιόν τουςΑναρωτήθηκες ποτέ τι δείχνουν τα χείλια σου για τον χαρακτήρα σου; Εμείς πάλι όχι, μέχρι που διαβάσαμε την ανάλυση που έκανε για το αμερικανικό Cosmopolitan η φυσιογνωμίστρια Jane Haner διαβάζοντας τα χείλη των celebrity. 

Ορίστε το πόρισμά της. 

Οι γυναίκες με φυσικά σαρκώδη χείλη όπως η Angelina Jolie είναι καλές μαμάδες και συνήθως βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους. 

Η FKA twigs έχει μικρό στόμα αλλά σαρκώδη χείλη κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να νιώσει συναίσθημα πριν έρθει αντιμέτωπη με τις ανάγκες του συντρόφου της. 

Τα κορίτσια με λεπτά χείλια όπως η Kristen Dunst είναι ευχαριστημένα όταν είναι μόνα τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργούν καλά σε μία σχέση.

Η Amy Schumer έχει μικρό στόμα, κάτι που δείχνει ότι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και υπομονή προκειμένου να βρουν την αληθινή αγάπη. 

Η Rihanna έχει έντονο το λεγόμενο «τόξο του έρωτα», κάτι που συνδέεται με τους εύστροφους και δημιουργικούς ανθρώπους. 

Το πιο στρογγυλεμένο τόξο του έρωτα, όπως της Amanda Seyfried είναι δείγμα ενός συμπονετικού ανθρώπου. 

Η Jessica Biel πάλι έχει απροσδιόριστο τόξο του έρωτα, κάτι που δείχνει έναν άνθρωπο που δεν έχει συναισθηματικά όρια. 

Τέλος, η Kylie Jenner που έχει φουσκώσει τα χείλη της με μη φυσικές μεθόδους, σύμφωνα με την Jane είναι εγωίστρια και συναισθηματικά ασταθής.  

Δες ΕΔΩ τι δείχνει ο τρόπος που κρατάς την τσάντα σου για το χαρακτήρα σου.