Hart of Dixie: 7 μαθήματα ζωής από τον Wade Kinsella

Είσαι single μετά από μακροχρόνιες σχέσεις; Ο barman με τη χρυσή καρδιά σου προτείνει να κάνεις σεξ με αγνώστους.
Hart of Dixie: 7 μαθήματα ζωής από τον Wade Kinsella



Το «Hart of Dixie» δεν είναι η σειρά που θα σε κάνει να γυρίσεις σπίτι από την έξοδο για να τη δεις. Αν τύχει όμως και την πετύχεις το Σάββατο το απόγευμα στο Star δεν πρόκειται να αλλάξεις κανάλι. Θα μείνεις προσηλωμένη και μόλις τελειώσει θα ετοιμάσεις βαλίτσα για το χωριό μήπως βρεις κανέναν σέξι ντόπιο μπάρμαν με χρυσή καρδιά όπως ο Wade Kinsella. Ένας άνθρωπος που κρύβει σοφία μέσα του, παρόλο που δεν είναι και τόσο εμφανές σε όλους.

Χρειάζεσαι αποδείξεις; Ορίστε τα 7 μαθήματα ζωής που πήραμε από εκείνον.

1. Άλλαξε το σκηνικό, άλλαξε τη ζωή σου

Κοινώς, ανάλαβε την ευθύνη της ζωής σου και των επιλογών σου. «Συνέχεια κοιτάς πίσω σου και αναρωτιέσαι πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή σου, αντί να την αποδέχεσαι. Δεν είσαι ειλικρινής με αυτό που σε κάνει χαρούμενη. Επιλογή σου ήταν να μείνεις στο Bluebell, επιλογή σου ήταν να κάνεις αυτή τη δουλειά και επιλογή σου ήταν να κάνεις σεξ μαζί μου. Προφανώς, αυτές οι επιλογές σε κάνουν χαρούμενη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ταιριάζουν με το σκηνικό που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου για το πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή».

2. Κάνε τρέλες

Ο Wade σαν μπάρμαν πάντα δίνει σοφές συμβουλές. «Είσαι single για πρώτη φορά από τότε που ο Κλίντον ήταν Πρόεδρος και περνάς το χρόνο σου μόνη σε μια βάρκα, ενώ θα έπρεπε να είσαι γυμνή με αγνώστους. Η βάρκα είναι προαιρετική».

3. Υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας

Δεν έχει πει κάποια ατάκα που να ταιριάζει με την περίσταση, αλλά η φιλία του με την Lemon είναι από τα καλύτερα πράγματα που συμβαίνουν στην 3η σεζόν. Καθαρή, αγνή και χωρίς ερωτικά υπονοούμενα. Ανήκουστο.

4. Πάρε ρίσκα

Αξίζει να παίρνεις ρίσκα για την αγάπη. «Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα με πληγώσεις αν ξεκινήσουμε μια σχέση, αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για καμία γυναίκα. Και συνειδητοποίησα ότι αξίζει το ρίσκο.

5. Να παραδέχεσαι τα λάθη σου

Προφανώς ο Wade δεν είναι τέλειος. Αλλά παραδέχεται τα λάθη του και δεν παίζει παιχνίδια. «Όταν με ρώτησες, ήθελα να προσποιηθώ ότι δεν συνέβη ποτέ. Δεν μπορούσα να το αποδεχτή. Αλλά έκανα βλακεία».

6. Να λες τα πράγματα με το όνομά τους

«Και οι δύο ξέρουμε ότι είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου». Τι να κάνουμε που αυτή είναι η αλήθεια.

7. Τίποτα δεν είναι σίγουρο

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, Zoe. Αλλά αν ξέρεις ότι ένα πράγμα στη ζωή σου είναι αληθινό, δεν το αφήνεις να φύγει». Σοφός όπως πάντα.  

Δες ΕΔΩ τα τρελά πράγματα που μάθαμε για τη Ζήνα και τη Γαβριέλλα.