Renee Zellweger όπως Michael Jackson: Τι κρύβεται πίσω από τις πλαστικές;

Μια νέα διάσταση δίνει στην αλλαγή της εμφάνισης της διάσημης ηθοποιού, καθηγητής του πανεπιστημίου της Φιλανδίας.
Renee Zellweger όπως Michael Jackson: Τι κρύβεται πίσω από τις πλαστικές;



Η Renee Zellweger άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο και ο καθηγητής φιλανδικής ιστορίας, Edward Dutton, τόνισε πως η διάσημη ηθοποιός  προχώρησε σε αυτή την αλλαγή λόγω φυλετικών λόγων!

Η 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες στα βραβεία του περιοδικού ELLE, με τον κόσμο να μην την αναγνωρίζει (!) από την αλλαγή, με τον Dutton να τονίζει σχετικά με την μεταμόρφωση: «Ο λόγος που έμοιαζε το πρόσωπο της πριν την πλαστική τόσο ιδιαίτερο ήταν η γενετική μείξη που έχει. Ο πατέρας της είναι Ελβετός και η μητέρα της έχει καταγωγή από την Σκανδιναβία».

Ο βασικός λόγος, πάντα σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Dutton στην Daily Mail, που προχώρησε η Zellweger στην μεταμόρφωση είναι πως θέλει ξεκάθαρη φυλετική ταυτότητα: «Υποπτεύομαι πως η Renee έκανε τις επεμβάσεις ώστε να μοιάζει περισσότερο με Νoτιοευρωπαΐα, διώχνοντας τα σκανδιναβικά χαρακτηριστικά».

Ο καθηγητής συνέκρινε την αλλαγή της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Το ημερολόγιο της Bridget Jones» με εκείνη του «βασιλιά» της pop, Μichael Jackson, ο οποίος από μαύρος έγινε... λευκός!

Έγινε θέμα συζήτησης και στους ακαδημαϊκούς κύκλους η Renee…

Kαι ο Michael Jackson...