Elizabeth Taylor : Στα 16 της είχε κάνει sex με το μισό Hollywood και τρίο με τον JFK!

Άγνωστες λεπτομέρειες από την ζωή της μεγαλύτερης star του Hollywood!



Η Elizabeth Taylor ήταν από τα 14 της η απόλυτη σταρ του κινηματογράφου. Όμως πίσω από τις κάμερες σε αυτή την ηλικία η Liz έζησε μια πολύ έντονη σεξουαλική ζωή. 

Είχαμε μάθει πως στα 14 της είχε ερωτικές επαφές με τον συμπρωταγωνιστή της Mickey Rooney στο National Velvet . Ήταν μάλιστα η αιτία που ο Mickey χώρισε με την σύζυγό του, Betty Jane, η οποία τους έπιασε στα… πράσα.

Όμως η ερωτική ζωή της Liz, η οποία πέθανε το 2011, ξεκίνησε ένα χρόνο μετά, στα 15 της. Ο πρώτος εραστής της ήταν ο Βρετανός ηθοποιός, Peter Lawford στο πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας. Αλλά υπάρχουν ακόμη και άλλοι εραστές μέχρι τα 16 της. Στα 15 της έκανε sex με τον Ronald Reagan για να πάρει έναν ρόλο (!) ο οποίος κατέληξε τελικά στην Shirley Temple, ενώ το ίδιο έκανε και με τον σκηνοθέτη Orson Welles. Στα 16 της έκανε τρίο με τον Robert Stack και τον νεαρό (τότε) γερουσιαστή JFK στην πισίνα του πρώτου. Κάτι που εκμυστηρεύτηκε περήφανη στις φίλες της!

O JFK

O Errol Flynn

Οι συγγραφείς ενός βιβλίου για τη ζωή της, Danforth Prince και Darwin Porter, αναφέρουν πως από τα 11 της η Taylor είχε μάθει από τον gay ηθοποιό, Roddy McDowall, πως μπορεί να ικανοποιήσει έναν άντρα χωρίς να κάνει σεξ μαζί του. Και οι λεπτομέρειες, σοκαριστικές…

Τις πληροφορίες έδωσαν στους δυο συγγραφείς  άνθρωποι που δούλευαν με την Taylor στα studios της MGM. Μάλιστα υπήρχαν και άλλες πιο πιπεράτες αποκαλύψεις, ωστόσο αποφασίστηκε να ληφθούν υπόψη μόνο οι αξιόπιστες πηγές.

Αρκετοί πάντως αναφέρουν πως η Taylor ήταν ένα μικρομέγαλο κορίτσι που απλά βιάστηκε να μεγαλώσει. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία που αναφέρει πως όταν πέρασε από την οντισιόν του National Velvet «κόπηκε» επειδή το στήθος της κρίθηκε μικρό από τους παραγωγούς. «Μην ανησυχείτε. Θα έχετε τα στήθη που θέλετε» είπε η Taylor και 3 μήνες μετά επέστρεψε με σουτιέν B-Cup. Πως τα κατάφερε; Με ειδικές κρέμες, ενώ από εκείνη την μέρα και μετά ζούσε σαν μεγάλη γυναίκα, βάφοντας τα νύχια της, πίνοντας και ξενυχτώντας με μεγαλύτερους άντρες.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως η Liz είχε δηλώσει ότι παντρεύτηκε στα 18 της παρθένα τον σύζυγό της, Conrad Hilton. Toν πρώτο από τους συνολικά οκτώ (!) γάμους που έκανε στην ζωή της.

Αυτά συμβαίνουν στο «μαγικό» πλανήτη Hollywood, αυτά συνέβαιναν στην ζωή της μεγαλύτερης star που ανέδειξε…

Η Taylor με τον Rooney

O πρώτος εραστής της Elizabeth, Peter Lawford

Και μιας και μιλάμε για star ~> Οι 7 μύθοι γύρω από τους celebrity! Αλήθειες και ψέματα που δεν ήξερες!