Ο Βουτσάς έκανε ρεκόρ; Οι 60+ μπαμπάδες της showbiz

Με αφορμή τη φωτογράφιση στο περιοδικό DownTown.
Ο Βουτσάς έκανε ρεκόρ; Οι 60+ μπαμπάδες της showbiz



Πατέρας έγινε ο Κώστας Βουτσάς στα 84 του χρόνια και μάλιστα μας σύστησε τον γιο του Φοίβο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού DownTown

Και μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι μάλλον έχουμε τον γηραιότερο celebrity που έγινε πατέρας. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία που είχε το ρεκόρ ήταν ο Charlie Chaplin ο οποίος έκανε το παιδί του στα 73 του χρόνια. 

Ας δούμε αναλυτικά τη λίστα: 

Charlie Chaplin

Ήταν 1962 και ο Chaplin ήταν 73 χρονών όταν η γυναίκα του Oona O’Neil γέννησε τον γιο τους Christopher James. To εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Chaplin ήταν 36 χρόνια μεγαλύτερος από την O’Neil και όταν παντρεύτηκαν εκείνη ήταν μόλις 18 χρονών. 

Robert DeNiro

Μέσω παρένθετης μητέρας γεννήθηκε η κόρη του Robert DeNiro, Helen Grace. Ήταν 2011 και εκείνος ήταν 68 χρονών και παντρεμένος με τη δεύτερη γυναίκα του Grace Hightower. 

Pablo Picasso

Ο Pablo Picasso έγινε πατέρας για τέταρτη φορά το 1949, όταν ήταν 68 χρονών. 

Steve Martin

Όσο για τον Steve Martin, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς το 2013, στην ηλικία των 67. 

Clint Eastwood

Ήξερες ότι ο Clint Eastwood έχει επτά παιδιά; Το 1996 καλωσόρισε τη μοναχοκόρη του Morgan στην ηλικία των 66 μαζί με τη δεύτερη γυναίκα του Dina Ruiz. 

Larry King 

Εθισμένος στο γάμο είναι ο Larry King ο οποίος είχε 8 συζύγους. Το 2000, στα 66 του χρόνια, η σύζυγός του Shawn Southwick γέννησε το γιο του Cannon. 

Nick Nolte

To 2007, η μακροχρόνια σύντροφος του Nolte Clytie Lane γέννησε τη Sophie. Ήταν 66 χρονών. 

Hugh Hefner

65 χρονών ήταν ο Hugh Hefner το 1991, όταν η τότε γυναίκα του Kimberley Conrad γέννησε τον γιο τους Cooper. 

Rod Stewart

Πρώτη του φορά έγινε μπαμπάς στα 19 χρονών. 41 χρόνια μετά, το 2011, ο 60χρονος Rod Stewart υποδέχτηκε το 7ο παιδί του, τον Aidan Patrick Stewart. 

Δες ΕΔΩ τη φωτογράφιση της Αλίκης Κατσαβού για το περιοδικό DownTown.