Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου: Μήπως τελικά ήταν ταινία τρόμου;

Αλήθεια τώρα, ποιος παρατάει το πανεπιστήμιο στα 20 για να παντρευτεί;
Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου: Μήπως τελικά ήταν ταινία τρόμου;



Άκουσες τα μαντάτα; Η ταινία «Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου» θα γίνει τηλεοπτική σειρά από τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Ronald Bass. Η ιστορία θα συνεχιστεί στη Νέα Υόρκη, με την Julianne Potter (δηλαδή την Julia Roberts) να εργάζεται και να έχει στον πλευρό της τον καλύτερό της φίλο George (δηλαδή τον Ruper Everett). 

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό αν στη σειρά θα συμμετέχει το original cast, τα ξένα media το θεωρούν λιγάκι απίθανο να δούμε τους αρχικούς πρωταγωνιστές της ταινίας. 

Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Αυτά τα νέα ήταν απλά η αφορμή για να θυμηθούμε μερικές από τις πιο παρανοϊκές λεπτομέρειες αυτής της κατά τα άλλα απίθανης ρομαντικής κομεντί.   

Τις λεπτομέρειες που μας κάνουν βαθιά μέσα μας να πιστεύουμε ότι «Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου» ήταν ταινία τρόμου. 

Ορίστε οι αποδείξεις που έχουμε: 

1. Ο Dermot Mulroney και η Julia Roberts, δηλαδή οι δύο κολλητοί,  συμφώνησαν ότι αν φτάσουν στην ηλικία των 28 και είναι ακόμα ανύπαντροι θα παντρευτούν μεταξύ τους.  Καλά άκουσες. Στην ηλικία των 28. Όχι στα 40, ούτε στα 45, ούτε στα 50. Είναι απλά creepy. 

2. H Cameron Diaz στην ταινία είναι 20 χρονών κορίτσι. Και οι γονείς της της έδωσαν την ευχή τους να παντρευτεί. 

3. Και όχι μόνο να παντρευτεί, αλλά και να παρατήσει το πανεπιστήμιο για να είναι μαζί με αυτό τον τύπο. Αλήθεια, τι οικογένεια είναι αυτή; 

4. Το χειρότερο απ’ όλα, βέβαια, είναι ότι ενώ η Cameron Diaz βλέπει τον μέλλοντα σύζυγό της να φιλιέται με την καλύτερή του φίλη, τελικά τον συγχωρεί. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι κελεπούρι.  

5. Και όχι μόνο τον συγχωρεί, αλλά είναι τόσο προχωρημένη που δέχεται να τον γυροφέρνει η Julia η δήθεν καλύτερή του φίλη. 

Συμπέρασμα; Αν είσαι ανύπαντρη και 30 χρονών είσαι καταδικασμένη να μείνεις μόνη σου οπότε φτιάξτα με όποιον βρεις μπροστά σου. Αν είσαι 20 χρονών και βρεις έναν καλό γαμπρό παράτα τη σχολή σου και παντρέψου τον. Αν πάλι τύχει και φιληθεί με την καλύτερή του φίλη δεν πειράζει, έτσι είναι οι άντρες. 

Δες ΕΔΩ όσα μας έμαθε η Rose του Τιτανικού.