Emilia Clarke χρόνια πολλά! Δεν γινόταν να μη θυμηθούμε τις πιο σέξι στιγμές σου

Η Δρακομάνα έχει γενέθλια!
Emilia Clarke χρόνια πολλά! Δεν γινόταν να μη θυμηθούμε τις πιο σέξι στιγμές σου



Tριάντα χρονών κοπέλα γίνεται σήμερα η Emilia Clarke, γνωστή και ως η Δρακομάνα του Game of Thrones. H Λονδρέζα ηθοποιός, όπως θα γνωρίζεις, έχει τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό με τις αποκαλυπτικές της σκηνές στη θρυλική σειρά, που βέβαια γυρίζονται με τη βοήθεια της επίσης διάσημης ντουμπλέρ της

Αποτέλεσμα όλου αυτού του πανικού που έχει προκαλέσει, ήταν να αναδειχτεί από το περιοδικό «Esquire» η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη και να κατακτήσει το βραβείο του GQ σαν Γυναίκα της Χρονιάς. 

Σημείωσε ότι η 30χρονη είναι το κορίτσι που δεν δίστασε να απορρίψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο 50 Shades Of Grey, αλλά και να τα βάλει με τους παραγωγούς του Game Of Thrones, λόγω των γυμνών σκηνών που απαιτούνταν. Φιλική και επικίνδυνη. Αδερφή και κολλητή. Star και girl next door. Η Emilia Clarke πηγαίνει σε συναυλίες των Metallica, αράζει με τον Arnold Schwarzenegger, πίνει μπύρες σε pub και το ίδιο βράδυ κάνει τα φλας των παπαράτσι να αστράφτουν στο κόκκινο χαλί.

Στα 30 της έχει κατακτήσει πολλές κορυφές στην (σύντομη) καριέρα της. Εκείνη όμως δεν διστάζει να δηλώσει πως «Δεν γδύνομαι ξανά. Έγινα ηθοποιός για να παίζω ρόλους, όχι για να με θυμούνται για το στήθος μου».

Με την υπόσχεση, λοιπόν, ότι δεν θα τη θυμόμαστε για το στήθος της, αποφασίσαμε σήμερα στα γενέθλιά της να καταγράψουμε όλες εκείνες φορές που τη υποκλιθήκαμε στο σεξ απίλ της εντός και εκτός Game of Thrones. 

Δες ΕΔΩ όλη τη σέξι φωτογράφιση της Emilia Clarke για το περιοδικό Esquire.